Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met de artiesten van B-Brave

Zo zien ze er nu uit.

Edison Pop 2017 - Inloop

'Geloof me lieve schat dit is een one night stand...' De teksten van B-Brave kunnen we nog steeds helemaal meezingen. Inmiddels is het ruim zes jaar geleden dat de groep uit elkaar ging, maar hoe gaat het nu met de leden van B-Brave?

X-Factor

Het is 2013 als Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor samen auditie doen voor X-Factor. De jongens vielen in de smaak bij de jury en het publiek. Ze haalden de finale en scoorden een platencontract.

Onder de naam B-Brave brachten de heren vervolgens nummers als Ik laat je los, Bad, Bij Mij, Door Rood, Vanavond is van Jou en One Night Stand uit. De songs werden grote hits en de heren traden door heel Nederland op. Hoewel de groep een succes was, besloten de artiesten in 2017 uit elkaar te gaan. Hoe gaat het nu met ze?

Jai Wowor

Nadat B-Brave uit elkaar ging, heeft Jai de muziek geen vaarwel gekust. Integendeel. Inmiddels is Jay 25 jaar en is hij nog steeds veel met muziek bezig. Onder de artiestennaam ISAIAS brengt hij R&B muziek uit. Zijn nieuwste nummer heet Undefeated en is te beluisteren via Spotify.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ISAIAS (@isaiaswowor)

Cassius Verbond

Cassius was vlak na de stop van B-Brave te zien in het programma Adam Zkt. Eva VIPS. Inmiddels is Cassius 26 jaar en focust hij zich niet meer op het zingen, maar op het draaien van platen. Hij draait weleens sets in Amsterdam, dus het zou zomaar eens kunnen dat je hem tegenkomt in de club.

Dioni Jurado-Gomez

De 25-jarige Dioni is nog steeds bezig met muziek, maar dat is niet alles. Hij blijkt een echte duizendpoot te zijn. Hij streamt op Twitch, nam samen met Tisjeboy Jay het nummer Ik Wil Je Lovin uit en hij deelt grappige, herkenbare video's op TikTok. Ook kan hij nog steeds ontzettend goed dansen.

Samuel Leijten

Over Samuel weten we helaas wat minder. Wel lijkt het erop dat de 27-jarige ook nog steeds veel bezig is met muziek. Ook blijkt dat de heren van B-Brave nog steeds regelmatig contact met elkaar hebben. Zo plaatste Cassius een jaar geleden een reüniefoto (minus Dioni) op Instagram. Leuk!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door isi (@isiteller)

Kaj van der Voort

Kaj is inmiddels 27 en zat ook niet bepaald stil na de stop van B-Brave. Zo was hij te zien in het programma Dance Dance Dance en deed hij mee aan De Alleskunner VIPS. Ook timmert Kaj als presentator en zanger hard aan de weg. Hij deelt dan ook regelmatig prachtige covers op Instagram. En als Kaj het als presentator en zanger nog niet druk genoeg heeft, runt hij ook nog eens de webshop Le Flap, waar hij flatcaps op verkoopt.

Comeback

Begin juli werd Kaj 27 jaar en blikte hij in een Instagram Post terug op de afgelopen tien jaar. Hij deelde daarbij onder meer een foto van B-Brave. Een follower reageerde daarop met de vraag: 'Wordt het niet eens tijd voor een B-Brave comeback?" Waarop Kaj positief reageerde. "Ha, ik ben voor!", deelde hij. Wij zouden een comeback in elk geval erg leuk vinden!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld