Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is het de geluksdag voor het sterrenbeeld Ram

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Ram? Lucky you! Vandaag, dinsdag 12 september, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Ram: 21 maart - 20 april

Je relatie kan onder druk komen te staan, vooral wanneer je al een tijdje issues ervaart. De noord-knoop in je teken vraagt je keuzes te maken en knopen door te hakken. Durf de weg van je hart te volgen, waar die ook naartoe leidt. Als single kan het zijn dat je iemand ontmoet die je hart in vuur en vlam zet. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat dit je soulmate is. Die kans is absoluut aanwezig, de tijd zal het leren.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Ginny & Georgia (Netflix)