Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen over Joris: ‘Ik wil echt met hem verder’

'Ik ben ook wel echt verliefd'

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Tijdens haar deelname een De Bachelorette leerde Sylvia Geersen kapitein Joris kennen. De twee hadden meteen een klik en Sylvia gaf haar allereerste én allerlaatse roos aan Joris. Sylvia en Joris zijn nog steeds samen en het model is dolgelukkig met Joris. Dit vertelt ze in de nieuwste aflevering van Casa di Beau.

Casa di Beau

Vanavond wordt er weer een nieuwe aflevering van Casa di Beau uitgezonden op RTL 4. Dit keer ontvangt host Beau van Erven Dorens gasten Sylvia Geersen en Thyphoon.

In een preview van de aflevering deelt RTL dat Sylvia onder meer vertelt over haar liefdesgeluk na haar deelname aan De Bachelorette. Zo kaart Beau aan dat het hem onwijs lastig lijkt om in een programma iemand zo snel te (moeten) leren kennen, en daarna als koppel verder te gaan. “Ja, maar het is wel natuurlijk gegaan”, antwoordt Sylvia. “Want ik ben ook wel echt verliefd. Ik ben ook wel echt verliefd op Joris. Dat is gewoon heel natuurlijk gegaan.”

“Toen ik hem ook zag lopen, nadat ik hem de laatste roos had gegeven, zag ik ook echt mijn man weglopen. En ik wil echt met hem verder. Daar ga ik heel hard mijn best voor doen, dat dat gaat lukken”, deelt ze. Als Beau vraagt waar Sylvia zich over vijf jaar ziet, hoeft ze niet lang na te denken. “Ik zie mijzelf met Joris.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Druk

Sylvia is ontzettend blij met haar relatie. “Ik ben heel erg gelukkig”, vertelt ze. Toch lijkt het alsof ze niet optimaal van haar geluk kan genieten. “Maar ik voel wel een druk. Ik moet eigenlijk alles waar mensen lang aan gebouwd hebben, voordat ze een gezin stichten… Ik heb het idee dat ik dat nu binnen nu en twee jaar allemaal voor elkaar moet hebben. Dat is wel een druk voor mij, want ik wil natuurlijk gewoon mijn gezin hebben. Dat komt natuurlijk omdat ik anders te oud ben voor kindjes.”

De nieuwste aflevering van Casa di Beau is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst