Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Nieuwste seizoen Virgin River staat nu op Netflix

We kunnen eindelijk verder kijken!

Voor ons gevoel hebben we lang moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Het eerste deel van seizoen vijf van Virgin River staat nu op Netflix!

Seizoen vijf

Het vierde seizoen van Virgin River liet ons met een heleboel vragen achter. Want wat gaat Jack (Martin Henderson) doen nu hij weet dat hij niet de vader is van de twins van Charmaine (Lauren Hammersley)? En hoe gaat het verder met de zwangerschap van Melinda (Alexandra Breckenridge)?

Hopelijk krijgen we snel antwoord op deze vragen, want deel één van seizoen vijf van Virgin River is nu te bingen op Netflix!

Afleveringen

Deel één van het vijfde seizoen bestaat uit tien afleveringen. Deel twee bestaat uit slechts twee afleveringen. Deze twee afleveringen worden pas vanaf 30 november op de streamingdienst gedeeld omdat het heuse holiday specials zijn. Wij zijn benieuwd!

Onlangs liet Netflix weten dat er ook een zesde seizoen van Virgin River komt. Door de vele stakingen in Hollywood, zijn de opnames van het zesde seizoen echter nog niet van start gegaan. Het is niet bekend wanneer de opnames dan wel van start gaan in Vancouver.

Bron| Netflix, Linda | beeld: Netflix