Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: deze Virgin River-acteurs zijn in het echt getrouwd

Awh!

Het nieuwste seizoen van Virgin River staat nog maar net op Netflix, en we zijn alweer hooked. Een van de personages die we in de serie een leuke liefde gunnen is Preacher, gespeeld door Colin Lawrence. In het echt is hij echter al een tijdje heel gelukkig in de liefde. Zo is hij getrouwd met Lucia Walters, die we in Virgin River kennen als Julia.

Gelukkig getrouwd

Preacher en Julia hebben een geweldige chemistry in de serie, maar ook off screen is hun relatie hartstikke goed. Acteurs Colin Lawrence en Lucia Walters zijn namelijk in het echte leven met elkaar getrouwd!

De twee ontmoetten elkaar in 1997 kennen. Ze leerden elkaar kennen toen ze allebei nog studeerden voor acteur. Op 22 september 1999 stapten de twee in het huwelijksbootje. Het stel is dus al bijna 24 jaar getrouwd!

Kinderen

Ook hebben de lovebirds twee dochters. Een van hun dochters is – net als haar ouders – geïnteresseerd in acteren. Zo had Bianca Lawrence onlangs al rollen in de series Supergirl en Dad of the Dead. Ook was ze samen met haar vader te zien in Dancing Through the Snow. Wij zijn benieuwd waar we Bianca nog meer in gaan zien!

Bron: Purewow | Beeld: Netflix (Virgin River)