Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Vichy verzorgingspakket t.w.v. €52,45

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1x een verzorgingspakket van Vichy t.w.v. €52,45 weggeven.

Vichy

Vichy lanceerde onlangs de MINÉRAL 89-lijn. Een lijn waarin een paar fijne skincarehelden zitten. En over de MÍNERAL 89 versterkende booster en MÍNERAL 89 hydraterende dagcrème en vertellen we graag meer.

MÍNERAL 89 versterkende booster

De versterkende booster is een pareltje. Deze booster bevat namelijk vulkanisch water – dat van nature rijk is aan miljoenen mineralen – en is verrijkt met puur hyaluronzuur. Deze booster versterkt je huid en geeft het meteen een stralende glow. Ideaal!

€ 27,50

MÍNERAL 89 hydraterende dagcrème

Een frisse, hydraterende crème? Yes, please! De MÍNERAL 89 hydraterende dagcrème voorkomt het verlies van water, mineralen, lipiden en vitaminen. Het is dan ook niet zo gek dat de crème fijne ingrediënten als hyaluronzuur, vitamine B3 en E en Squalaan bevat.

Oftewel: de crème biedt en fijne bescherming van buitenaf, een hydraterend gevoel én een huid die er ook nog eens stralend en gezond uitziet. Wat wil je nog meer?

€24,95

Win, win, win

Wil jij kans maken op bovengenoemde producten? Snappen we. We mogen de twee daarom 1x weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen.

[mail-win-form id='91']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 12 september. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.