Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Must see: Elisabetta Franchi bundelt krachten samen met dreamteam voor nieuwe campagne

Exciting!

Met de Franse allure die de focus legt op het romantische Parijs in een prachtig kasteel, bundelt Elisabetta Franchi samen met Stella Maxwell, Carine Roitfeld en Sebastia Faena haar kracht voor haar herfst/winter 2023/24 campagne.

Herfst/winter 2023/24 campagne

Internationaal model Stella Maxwell is hét gezicht van de nieuwe herfst/winter collectie. Ze werd gefotografeerd door de talentvolle Sebastian Faena in een setting die gecreëerd is door het creatieve mastermind Carine Roitfeld.

En dat het modehuis maar wat blij is met Stella Maxwell in de hoofdrol, is een understatement. Zo heeft het model volgens Elisabetta een vrouwelijkheid om zich heen hangen die precies past bij de filosofie van Elisabette Franchi, die sinds jaar en dag de tijdloze elegantie en stijl van hedendaagse vrouwen viert.

Eerbetoon

"De nieuwe campagne is een eerbetoon aan de kracht, elegantie en verfijning van vrouwen. Stella Maxwell belichaamt deze waarden perfect", aldus Elisabetta.

Visie

Door het creatieve mastermind Carina Roitfeld is de visie van Elisabetta over deze campagne tot leven gebracht. Roitfeld transformeerde de visie van de campagne in een buitengewone visuele ervaring die dankzij de poëtische visie van Sebastian Faena unieke emoties oproept door middel van beelden.

De campagne wordt wereldwijd gelanceerd op diverse digitale platforms, social media en in alle Elisabetta Franchi boutiques. 

Beeld: Elisabetta Franchi