Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Deze haarspray zou voor waterproof lokken moeten zorgen

Het eindresultaat is verbluffend!

Je kent het wel: je hebt je haar in die perfecte krul of je hebt je haar ein-de-lijk amazing gestyled, je loopt de deur uit, maar komt er dan achter dat het regent. Hallo, pluizig haar! Maarre, als we TikTok mogen geloven bestaat er nu een heuse haarspray wat voor waterproof lokken zou moeten zorgen.

COLOR WOW Dream

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de COLOR WOW Dream coat zou dé gouden oplossing voor waterproof lokken. Deze spray wordt normaal altijd gebruikt bij krullend of pluizend haar. Het zou er namelijk voor moeten zorgen dat het haar wordt beschermd tegen de luchtvochtigheid waardoor je coupe de hele dag pluisvrij en glanzend blijft. Dan zul je wel denken: wordt mijn haar daar dan niet vet van? Nope! De spray is zelfs zó beschermend dat-ie een wasbeurt meegaat. Wow!

How to do

TikTokker Paula – ook wel bekend als Coco en van haar podcast De Online Sisterhood met Widya Soraya – kwam met deze lifehack aanzetten op het platform. Ze vertelt in de video dat ze deze hack geleerd heeft van celeb hairdresser Chris Appleton.

En hoewel het product al een aantal jaren op de markt is, geeft ook Paula toe dat ze het product altijd verkeerd gebruikte. Tot nu!

@cococentenom @Chrisappleton1 changed my whole hair routine with this one 🥹 #fyp #hairroutine #bestproduct ♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) - Dusty Sky

Verbluffend resultaat

Het resultaat is letterlijk verbluffend! Zoals te zien is, probeert ze met water te ontdekken of de spray ook daadwerkelijk waterproof werkt. En wat blijkt? Het water glijdt gewoon van haar haar af. A-ma-zing! Wij zijn nu al fan. Ga jij het ook proberen?

Bron: Beautify | Beeld: In The Heigts, TikTok