Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Action verkoopt Ideal of Sweden-hoesjes voor 'n prikkie

Dat wordt inslaan!

Ben jij heel toevallig nog op zoek naar een nieuw telefoonhoesje, en ook nog eens fan van het bekende merk Ideal of Sweden? Well, we've got some news! Action verkoopt de telefoonhoesjes namelijk voor 'n prikkie. Dat wordt dus rennen!

Ideal of Sweden

Jammer genoeg zijn telefoonhoesjes anno 2023 niet supergoedkoop. Des te leuker is het dan dat je de telefoonhoesjes van Ideal of Sweden voor een prikkie kunt kopen bij de plaatselijke Action.

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als er weer een Action-deal op te vinden is. Enne, dat zijn dit keer natuurlijk de Ideal of Sweden-hoesjes. Want wat blijkt? De hoesjes zijn er te koop voor een kleine €3,99! Wait, what?

@nienke.rouw De apple Iphone telefoon hoesjes zijn weer terug bij de Action, maar nu met nog mooie printjes 📱 Voor maar 3,99 P.S. !! #idealofsweden #idealofswedenpartner #idealofswedenphonecase #hoesje #hoesjes #telefoon #telefoonhoesje #apple #iphone #appleiphone #phonecase #iphonecase #action #actionaddiction #musthave #actionhaul #haul #fy #fypシ #foryou #voorjou #vj #annefleur #annefleurvakantie #summer @idealofsweden ♬ People (Sped Up) - Libianca & sped up + slowed

Let op!

Let's be honest: iedereen heeft weleens zo'n Ideal of Sweden-hoesje aangeschaft, toch? Enne, de hoesjes zijn natuurlijk niet voor niets zo populair. De hoesjes hebben namelijk talloze printjes, kleuren, materialen en nu zelfs hoesjes voor je airpods én tassen. Des te leuker je ze voor een prikkie kunt inslaan.

Let wel op: de hoesjes bij de Action zijn alleen geschikt voor de iPhone 6 tot en met 12. Grote kans dat je dus nét misgrijpt. Sad!

Bron: Girl Scene | Beeld: Adobe Stock