Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om deze reden ontstond er volgens Love Islands Thymo geen connectie met Vanity

Aha! Zo zit het dus.

Thymo was helaas de eerste Islanders die de Love Island-villa echt moest verlaten. Tijdens de herkoppeling koos Zoran namelijk voor zijn koppelpartner Vanity, waardoor Thymo als single achterbleef. De Islander baalt dat zijn Love Island-avontuur erop zit, maar realiseert zich ook dat hij geen romantische connectie had met Vanity. In gesprek met Grazia deelt Thymo waarom die connectie er nooit is gekomen.

Verwachtingen

Hij hoorde bij de Love Island Originals, en ging dan ook als een van de eerste Islanders de villa in. "Dat vond ik heel spannend! Als je de villa binnenloopt, zie je daar alle Islanders en een heleboel camera's staan. Dat is wel even een spannend moment", deelt Thymo als we met hem bellen.

Thymo besloot mee te doen aan Love Island omdat hij het altijd al een leuk programma vond, en omdat hij graag een leuke dame wilde leren kennen. Toch probeerde hij geen hoge verwachtingen te scheppen. "Eigenlijk had ik geen verwachtingen", stelt Thymo nuchter. "Ik hoopte natuurlijk dat er een leuke dame zou zijn, maar ik had niet bepaalde verwachtingen, want dan kun je alleen maar teleurgesteld raken. Ik ging er blanco in, want dan kon alles alleen maar extra leuk worden."

Vanity

Thymo zat samen met Vanity in een koppel. Hoewel hij vlak voor zijn exit in de aflevering deelde dat hij en Vanity niet bij elkaar passen, komt hij daar nu toch een beetje op terug. "Het is niet zo dat ik daar honderd procent van overtuigd ben", legt hij uit.

Volgens Thymo hebben de twee niet genoeg gelegenheid gehad om elkaars speelse kanten te zien. "Ik denk dat de situatie voor ons anders was geweest als we niet in een koppel hadden gezeten; dan was het anders gelopen. Als we elkaar spraken, waren onze gesprekken – omdat we in een koppel zaten – altijd heel serieus. Van: 'Hoe sta jij erin, en wat is jouw gevoel?' Het voelde daardoor wat geforceerd tussen ons; alsof het móest klikken. Daardoor ging het voor ons bergafwaarts."

"Als we niet in een koppel hadden gezeten, hadden we gewoon met elkaar kunnen viben in de villa. We hebben nu te weinig momenten gehad dat we gewoon lol met elkaar konden hebben. Het was vooral heel serieus. Vanity was er op een gegeven moment heel erg mee bezig dat ze met de andere jongens wel kon lachen, en daar ging ze heel erg op af. Ik realiseerde me toen een beetje dat het tussen ons niets zou worden, omdat de moeite bij haar ontbrak om mij beter te leren kennen." Aha!

Beeld: Love Island