Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! De Roelvinkjes staat vanaf vandaag op Videoland

Pak de popcorn er maar vast bij!

Het wachten is eindelijk voorbij! We hebben er weer naar uitgekeken, maar vandaag is het ein-de-lijk zover. Vanaf vandaag staat het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes op Videoland.

Dit kunnen we verwachten

“Dames en heren, 28 augustus is het dan eindelijk zover: een nieuw seizoen van De Roelvinkjes op Videoland”, kondigde de familie een aantal weken geleden aan. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van het nieuwe seizoen? “We zijn er een tijdje tussenuit geweest. En er is een hoop veranderd in de afgelopen periode”, geeft Dave toe. “Ik ben lekker aan het werk: een nieuw leven en nieuwe levensstijl, en jij bent lekker aan het sporten”, zegt Dave tegen Donny.

“Ik hang nog steeds in de halters. Samen maken we er een feestje van”, vindt Donny. Maarre, wat kunnen we verwachten van Dries? “Mij zie je vooral wijn drinken”, lacht de zanger.

Trailer

Niet veel later na de aankondiging deelde Videoland de trailer van het gloednieuwe seizoen van de bekende familie. Enne: dat belooft al veel goeds! “Ze zeggen weleens kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen”, stelt Dries in de trailer. En dat is in zijn geval ook gebleken. In het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes komen dan ook een aantal serieuze onderwerpen voorbij.

“Met Dave hebben we problemen gehad met drank en drugs”, aldus Dries. “Het was niet een beetje halfjes, halfjes van: zal ik maar een keer stoppen? Het was echt noodzaak om te stoppen bij mij", vertelt Dave openhartig over die periode. "En bij Donny, waar je dus eigenlijk van verwacht: daar krijg ik helemaal nooit problemen mee, die krijgt met kanker te maken”, vervolgt Dries. “Je denkt altijd over jezelf, dat gebeurt mij niet. Weet je wel? Ja, en dan toch”, vertelt Donny daarover.

Lachen, gieren, brullen

Maar gelukkig is het ook lachen, gieren en brullen bij de familie. Zo konden we al zien dat Dries zijn wenkbrauwen worden geverfd en zien we hoe de heren met elkaar op vakantie gaan. Al loopt dat niet helemaal volgens de verwachtingen van vader Dries. Toch wordt het behoorlijk gezellig. “Dit wordt de beste vakantie van m’n leven”, lacht Dave. Wij gaan vanavond in ieder geval kijken!

Bron: Grazia Archief | Beeld: Jasper Suyk