Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nice: B&B Vol Liefde-Suus reageert op haar Engelse stopwoorden

'Ik ben daar gewoon super stoked over", lacht Suus.

In B&B Vol Liefde zagen we dat Suus afreisde naar Zweden om te kijken of er wat moois tussen haar en B&B-eigenaar Bram kon opbloeien. Tijdens het programma leerde de kijker de lieve Suus steeds beter kennen. Ook haar catchphrases wisten we al snel uit ons hoofd. In een video van RTL reageert Suus nu op haar Engelse stopwoorden.

Stopwoorden

Nice, sick en stoked: een aantal Engelse termen die Suus vaak gebruikte tijdens haar deelname aan B&B Vol LiefdeRTL maakte dan ook een leuke video waarin Suus' stopwoordjes achter elkaar werden gezet. Iets waar Suus wel om kan lachen. Zo deelt ze met RTL dat ze het wel geinig vindt.

"Ja, wat een gedoe", lacht Suus. "Ik vind dat hele 'sicke' en 'stoked' dat ik dat benoem... Dat was eigenlijk op de eerste dag waarop ik heel zenuwachtig was. Maar ik vind het heel geinig dat dat zo is teruggekomen. Ik vind het helemaal niks negatiefs. Je hebt wel een paar boomertjes ertussen die zeggen: 'Kun je geen Nederlands praten?' Dat kan ik wel, maar dit zijn gewoon mijn stopwoordjes. Ik ben daar gewoon super stoked over", lacht Suus.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Positieve reacties

Dat Suus zo positief reageert op de video en de reacties op haar Engelse stopwoorden, is iets wat veel fans van het programma bewonderen. "Kijk eens hoe sportief deze (toch nog wel jonge dame) hier mee omgaat. Ga er maar aan staan met iedereen die iets vindt over een situatie waarin je jezelf heel kwetsbaar hebt opgesteld", reageert iemand. "Goede zelfspot, heerlijk. Knap hoe ze ermee omgaat op die leeftijd", deelt een ander.

"Iedereen heeft een Olof en Suus nodig in het leven", schrijft weer iemand anders. En daar sluiten we ons helemaal bij aan!

Bron: RTL | Beeld: B&B Vol Liefde