Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Olof binnenkort te zien in Nederlandse speelfilm

En ook B&B Vol Liefde-Anne is te zien in de film.

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is bijna afgelopen. We hebben weer volop genoten van alle B&B-eigenaren en alle liefdeskandidaten die op bezoek kwamen. Enne, gelukkig hoeven we nog niet helemaal afscheid te nemen van de geliefde Olof en Anne. Zij hebben namelijk een heuse filmrol gescoord!

Bed & Breakfast

Zal de B&B van Sarah vol liefde stromen? Dat is de vraag in de nieuwe Nederlandse speelfilm Bed & Breakfast waarvan de opnames deze week van start zijn gegaan. Leuk nieuws voor alle fans van B&B Vol Liefde, want op de derde draaidag was een rolletje weggelegd voor Olof en Anne. Olof reisde dit seizoen af naar Portugal, om het hart van Marian te veroveren. De gepensioneerde scheepswerktuigkundige ging viral met zijn uitspraken als 'Niks mis mee'. De spirituele Anne was de allereerste gast bij Walter in Frankrijk. De dansjes en spirituele sessies maakten meteen veel los bij het publiek.

Over de film

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Olof en Anne op de set van Bed & Breakfast. (Beeld: Annemieke van der Togt)

Hoofdrollen

Olof en Anne zullen een klein rolletje spelen in de film. De hoofdrollen in de romantische komedie zijn voor Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en Oscar Aerts. Daarnaast zijn ook Liz Snoijink, Margôt Ros, Denise Aznam, Hassan Slaby, Jelka van Houten en Sabri Saad El Hamus te zien. Bed & Breakfast zal in het voorjaar van 2024 in de bioscoop verschijnen. We can't wait! 

Bron: Dutch FilmWorks | Beeld: Annemieke van der Togt