Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Plottwist: dit zagen de Islanders niet aankomen

'Op Love Island is niks wat het lijkt', deelt Holly Mae Brood.

Love Island is deze week dan eindelijk van start gegaan. Hoewel het programma nog maar net is begonnen, krijgen de Islanders nu al te maken met een leuke verrassing.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je de nieuwste aflevering van Love Island nog niet hebt gezien.

Nycole

Tot groot verdriet van velen zagen we dat Nycole de eerste Islander is die de Love Island-villa moet verlaten. Iets wat ze heel jammer vond. Met tranen in haar ogen nam ze dan ook afscheid van de groep.

Als ze met haar koffers de villa uitloopt, wacht host Holly Mae Brood haar op. Enne, Holly heeft meteen een heel leuke boodschap voor Nycole. "Zoals je weet, is op Love Island niks wat het lijkt. Je kunt vandaag de villa verlaten en dan is het avontuur voorbij. Maar je bent naar Love Island gekomen om de ware liefde te vinden. En die gunnen we jou. Dus daarom zit er verderop een heel leuke, knappe, sexy bombshell op jou te wachten die heel graag met jou op date wil."

Nycole gaat graag op deze kans in. En mag na de date dan ook weer terugkeren naar de villa.

Nieuwe single

Nycole gaat vervolgens op date met de 26-jarige Zoran. De bombshell verkoopt in het dagelijks leven auto-onderdelen en in het weekend is hij actief als dj. Tijdens een drankje bij kaarslicht leren de twee elkaar beter kennen.

Hoewel de sfeer tijdens de date van Zoran en Nycole goed is, geldt dat niet in de villa. Alle Islanders zijn verdrietig dat Nycole de villa heeft verlaten. Daar komt gelukkig verandering in als Nycole en Zoran hun intrede maken. "Guess who's back?", roept Nycole als ze binnenloopt met Zoran. Garbi kan haar geluk niet op als ze haar bestie weer ziet, en ook de andere Islanders zijn door het dolle. Awh!

Beeld: Love Island