Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Olof reageert op zijn viral uitspraken: 'Niks mis mee'

'Geweldig', reageert Olof.

Een van de favoriete deelnemers van B&B Vol Liefde is toch wel echt de 75-jarige Olof. Hij vertrok naar Portugal om het hart van Marian te veroveren, maar hij stal vooral de harten van de kijkers. Inmiddels is Olof uitgegroeid tot een heuse BN'er, en daar is volgens de hem 'niks mis mee.'

Lof voor Olof

In B&B Vol Liefde leren we Olof kennen als een man die ontzettend lief is en het geen probleem vindt om zijn handen uit de mouwen te steken. Dat de gepensioneerde scheepswerktuigkundige ontzettend positief is, valt de kijkers meteen op. Als Videoland een compilatie van de positieve uitspraken en stopwoordjes ('prima' en 'niks mis mee') van Olof op Instagram plaatst, gaat die dan ook viral. De video is al meer dan één miljoen keer bekeken.

Mocht je het gemist hebben, dit is 'm:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Reactie Olof

Nu het einde van B&B Vol Liefde bijna in zicht is, vroeg RTL dan ook aan Olof wat hij van de viral video vindt. "Jongens, zo ben ik. In dat opnemen ben ik wel overgekomen zoals ik ben. Echt geweldig. Dat ziet er leuk uit!", lacht Olof als hij de viral video te zien krijgt.

"Ja, het is een beetje mijn stopwoordje geworden: Niks mis mee. De mensen vinden het wel grappig." Dat de video al door een miljoen mensen is bekeken vindt Olof ontzettend bijzonder: "Niet normaal", lacht hij.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Inmiddels is Olof uitgegroeid tot een echte BN'er. Op straat wordt hij dan ook regelmatig herkend en op social media krijgt hij veel berichten. "Ik kan niet op alles antwoorden, dan heb ik een secretaresse nodig. Maar ik vind dat (de berichten, red.) gewoon geweldig." Dat hij vaak herkend wordt, vindt hij dan ook helemaal prima. Ha!

Bron: RTL | Beeld: B&B Vol Liefde