Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! Videoland deelt trailer van nieuw seizoen De Roelvinkjes

Naast een hoop hilariteit, komen er ook serieuze onderwerpen aan bod.

Over precies een week is het zover, dan gaat een gloednieuw seizoen van De Roelvinkjes van start bij Videoland. Reden genoeg voor de streamingsdienst om vandaag de volledige trailer te delen. Daarin zien we dat er weer een hoop gelachen wordt, maar dat er ook serieuze onderwerpen aan bod komen.

Grote kinderen, grote zorgen

Het is niet alleen maar lachen, gieren en brullen in het leven van Dries, Dave en Donny Roelvink. "Ze zeggen weleens kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen", stelt Dries. En dat is in zijn geval ook gebleken. In het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes komen dan ook een aantal serieuze onderwerpen voorbij. "Met Dave hebben we problemen gehad met drank en drugs", aldus Dries. Ook Dave vertelt openhartig over die periode. "Het was niet een beetje halfjes, halfjes van: zal ik maar een keer stoppen? Het was echt noodzaak om te stoppen bij mij."

"En bij Donny, waar je dus eigenlijk van verwacht: daar krijg ik helemaal nooit problemen mee, die krijgt met kanker te maken", vervolgt Dries. "Je denkt altijd over jezelf, dat gebeurt mij niet. Weet je wel? Ja, en dan toch", vertelt Donny daarover.

Kapstok van je gezicht

Maar natuurlijk wordt er ook weer een hoop gelachen dit seizoen! Zo worden de wenkbrauwen van Dries geverfd. "Je wenkbrauwen zijn de kapstok van je gezicht", stelt hij lachend. Ook zien we hoe de heren met elkaar op vakantie gaan. Al loopt dat niet helemaal volgens de verwachtingen van vader Dries. Toch wordt het behoorlijk gezellig. "Dit wordt de beste vakantie van m'n leven", lacht Dave.

Vanaf 28 augustus

Na het zien van de trailer kunnen we helemaal niet meer wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Enne, gelukkig hoeven we ook niet zoveel geduld meer te hebben. Vanaf 28 augustus is het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes namelijk te streamen bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk