Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een free rental van Something Borrowed

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 3x een free rental van Something Borrowed weggeven.

Something Borrowed

Als er een speciale gelegenheid op de planning staat, vinden we het wel zo leuk om ons extra mooi te kleden. Want hoe leuk is het om in een prachtige outfit voor de dag te komen bij dat ene bijzondere feestje? Een designeroutfit dragen is iets wat we erg bijzonder vinden, maar daar hangt helaas wel een prijskaartje aan.

Hoewel, dat hoeft niet. Midden juni lanceerden Georgie Simons en Carla Rovaris de fashion rental en resell service Something Borrowed in Amsterdam. Het label is gespecialiseerd in high-end kleding en handtassen.

Merken

Bij Something Borrowed kun je dan ook tassen en kleding huren van onder meer: Diane von Furstenberg, Bottega Veneta, Saint Laurent, Loewe, Charo Ruiz, Christian Dior, Prada, Rat and Boa en Zimmerman.

Bekijk hieronder een aantal items die te huur zijn:

Jurk Jurk Jurk Winning Wednesday Something Borrowed Something Borrowed Something Borrowed Something Borrowed Something Borrowed Winning Wednesday Winning Wednesday Something Borrowed Winning Wednesday Something Borrowed Something Borrowed

Niet alleen huren

Bij Something Borrowed staat advies ook hoog in het vaandel. Bij het online platform kun je dan ook terecht voor stylingadvies. Bovendien kunnen klanten een uitgebreide maatgids ontvangen die gebaseerd is op verschillende lichaamsvormen en klanten kunnen in real-time via WhatsApp advies ontvangen over of een bepaald item hen bijvoorbeeld zal passen. Ideaal.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om binnenkort te shinen in een prachtige jurk of de show te stelen met die hebberigmakende tas? Snappen we. Wij mogen daarom drie keer een free rental weggeven. Deze rental geldt voor een periode van vier dagen. Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='89']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 29 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.