Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! In déze bioscopen vindt binnenkort een After-marathon plaats

Bel je bff!

Héél leuk nieuws voor fans van de After-films! Binnenkort komt alweer de vijfde film in de populaire reeks uit en daarom organiseert Pathé een heuse After-marathon in een aantal van hun bioscopen. Je kunt dan alle vijf films achter elkaar kijken of kiezen om alleen je geheugen op te frissen met de laatste film.

After-marathon

In september komt After Everything, het vijfde deel in de succesvolle filmreeks, uit. Pathé organiseert daarom in hun bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Tilburg een heuse After-marathon. Zo kun je, voordat je de vijfde film gaat zien, eerst nog genieten van de eerste vier films: After, After We Collided, After We Fell en After Ever Happy. Je moet er echter wel een dag voor opofferen, want als je alle vijf de films wilt zien, zit je zo'n twaalf uur lang in de bioscoop.

Geheugen opfrissen

Vind jij twaalf uur lang doorbrengen in de bios iets too much? Ook dan heeft Pathé iets leuks bedacht. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen je geheugen op te frissen met de laatste film. Je kijkt dan After Ever Happy en After Everything achter elkaar. Enne, als alle films nog vers in je geheugen zitten je meteen de ontknoping wilt zien, kun je natuurlijk ook alleen de nieuwste film bekijken.

https://youtu.be/MPB5CzX-WC0

Emotionele ontknoping

Het vijfde en (helaas) laatste deel van de After-films, gebaseerd op de boeken van Anna Todd, draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. De twee hebben inmiddels alles al meegemaakt als koppel. Er blijft dus nog maar één vraag over: wat gebeurt er After Everything? We can't wait! 

After Everything draait vanaf 13 september in de bioscoop. De 5-delige After-Marathon vindt plaats op 16 september bij Pathé Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Tilburg. Deel 4 en 5 zie je op 13 september achter elkaar in de bioscoop. 

Bron: Pathé, RTL Boulevard | Beeld: After