Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vurig rood: het nieuwste horloge van EBEL is een echte eyecatcher

Wauw!

EBEL is on fire. Het merk blijft maar hebberigmakende musthaves lanceren. Eerder bracht het merk al het Effortlessly Joyful model Tranquil Blue uit en nu komt EBEL met een krachtige tegenhanger. Zo steekt het merk het EBEL Sport Classic Grande-horloge in een Luscious Red-jasje.

Krachtig rood

Jawel, EBEL komt ons weer verblijden met twee nieuwe edities in twee krachtige, rode tinten. Het EBEL Sport Classic Grande-horloge Luscious Red geeft een fearless indruk, die het horloge zowel een sport-chique als elegante touch geeft. Deze nieuwe Sport Classic-edities stralen door hun kleur energie, persoonlijkheid en levendigheid uit.

De eerste variant heeft een egale, glanzend rode wijzerplaat. Een detail dat bovendien zeker het noemen waard is, is dat de tijd wordt aangeduid met Romeinse cijfers en prachtige diamanten:

Hoewel de wijzerplaat van onderstaand horloge ook krachtig rood is, is-ie net een beetje anders. Zo is de wijzerplaat voorzien van een netmotief voor een extra edgy touch. En ook dit model heeft een prachtig uurwerk waarbij de tijd wordt aangeduid met Romeinse cijfers en diamanten.

Extra bijzonder: van dit horloge zijn slechts vijftig exemplaren gemaakt. 

Specificaties

Beide varianten zijn voorzien van retro-accenten, denk aan de gepolijste roestvrij stalen details en de zeshoekige vorm van de kast. Zoals we van het EBEL Sport Classic-horloge gewend zijn, hebben de armbanden van deze vuurrode exemplaren ook weer gebogen golfschakels. Dit geeft het horloge een soepel en speels effect, en het zit ook nog eens comfortabel. Om het helemaal makkelijk te maken is het horloge afgewerkt met een vouwsluiting.

Aangezien het horloge bedoeld is voor de sporty vrouw, kan het horloge wel tegen een stootje en is-ie waterbestendig. Ideaal!

Over EBEL

EBEL is opgericht door het echtpaar Eugène Blum en Alice Lévy in Zwitserland in 1911. De naam van het merk is dan ook geïnspireerd op hun namen: Eugène Blum Et Alice Lévy. EBEL heeft altijd een passie gehad voor prachtige horloges die functioneel zijn. 

Anno 2023 staat EBEL nog steeds bekend om hebberigmakende horloges, maar vooral om zijn iconische armbandontwerp met kenmerkende golfvormige koppeling. Ook blijft EBEL zich focussen op het creëren van luxe en eigentijdse uurwerken met oog voor detail. 

EBEL wil stijlvolle horloges bieden aan actieve vrouwen. Het is dan ook niet zo gek dat EBEL de officiële partner is van de Bad Hombrug Open (Duitsland) de Ladies Open Lausanne (Zwitserland) de Elle Spirit Open Montreux (Zwitserland) en de Hamburg European Open 2023 (Duitsland).

Beeld: EBEL