Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x Peroni x Wajer boottocht door de Amsterdamse grachten met 7 vrienden

Er staat een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednedsay. Dit keer mogen we een bijzonder uitje weggeven. Namelijk 2x een Peroni x Wajer boottocht door de grachten van Amsterdam. Dit doe je niet alleen, want je mag zeven vrienden uitnodigen.

Peroni Nastro Azzuro

Peroni Nastro Azzuro voegt een scheutje Italiaanse Dolce Vita toe aan de zomer. Dankzij Peroni kun je genieten van Italiaanse sferen in Nederland. Je kunt binnenkort namelijk ultiem genieten van dit premium biertje, op een stijlvolle wijze. Hoe dat er precies uitziet? Komt-ie:

Wat, waar en wanneer?

Op 19 en 20 augustus, en 2 september kun je samen met zeven vrienden aan boord treden van een luxe Wajer Yacht. Met deze yacht vaar je door de grachten van Amsterdam en kun je genieten van een compleet verzorgde boottocht. Zo krijg je uiteraard een verfrissend Peroni-biertje en geniet je van heerlijke bites van De Pizzabakkers.

Drink je liever geen alcohol? Ook daar is aan gedacht. Peroni lanceerde in 2022 de Peroni Nastro Azzurro 0.0%. Zo kan iedereen genieten van het heerlijke biertje, met of zonder alcohol.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om zo'n boottocht te maken? Begrijpen wij. Grazia mag daarom 2x een Peroni x Wajer boottocht voor jou en zeven vrienden weggeven op 2 september. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen.

Praktische informatie:

Opstapplek: De Pizzabakkers NDSM Amsterdam

Tijden: 16.30 uur - 17.45 uur

Niet gewonnen? Niet getreurd. Peroni zelf geeft ook boottochten weg. Bekijk het Instagramaccount van Peroni om mee te doen, of lees de actievoorwaarden

[mail-win-form id='88']

Deze actie loopt tot en met vrijdag 18 augustus 10.00 uur. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.