Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Derde Hadid-zus maakt catwalkdebuut tijdens Copenhagen Fashion Week

Let's mee Alana Hadid!

Topmodellen Gigi Hadid en Bella Hadid zijn niet meer weg te denken van de catwalk. Maar wist je dat er nog een derde Hadid-zus is? Ze verscheen deze week op de runway tijdens Copenhagen Fashion Week, waar ze haar debuut maakte als fashion model. Enne, ze mocht meteen de show van Saks Potts openen. Let's meet Alana Hadid!

Even voorstellen

Gigi en Bella kennen we natuurlijk al, en wellicht wist je dat zij nog een broer hebben: Anwar. Maar wie is Alana dan? We stellen d'r even voor. Alana is de 38-jarige halfzus van Gigi, Bella en Anwar. Zij delen dezelfde vader, Mohamed Hadid, maar een andere moeder. Alana is een dochter van Mary Butler, met wie Mohamed eerder getrouwd was.

Opening Saks Potts

Model genes run strong in this family, want na Bella en Gigi bestormt nu ook Alana de catwalk. Ze trad afgelopen maandag in de voetsporen van haar jongere halfzusjes door tijdens Copenhagen Fashion Week de show van het populaire Scandinavische Saks Potts te openen. Hoewel het regenachtige weer in Kopenhagen niet echt meewerkte, kunnen we niet anders zeggen dat Alana stunning was op de runway.

Beeld: Saks Potts / James Cochrane

Op Instagram blikt de Hadid-zus terug op haar debuut. "Kernherinnering gemaakt in Denemarken met Saks Potts. Mijn eerste catwalk! Wat een ervaring om in Kopenhagen te komen om de show te openen voor het meest geweldige merk... in de regen", schrijft ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Alana Hadid (@lanzybear)

Langs een autoweg onder een grijze lucht trotseerde menig model, influencer en fashionista afgelopen maandag het herfstachtige weer in Kopenhagen. Ondanks de regen en kou schitterden de modellen in zomerse looks, waaronder in die van Saks Potts. Van bikinitops met jeans tot minirokjes bezaaid met pailletten: het merk verraste zoals altijd in creativiteit, maar bleef ook trouw aan haar kenmerkende elegantie. Dat gecombineerd met een nieuwe Hadid-zus op de runway maakte het absoluut de perfecte Fashion Week!

Bron: Vogue UK, NSMBL, Harpers Bazaar UK, Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Saks Potss, Instagram @lanzybear