Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt trailer van vijfde seizoen Virgin River

We can't wait!

Binnenkort is het zover en kunnen we Virgin River eindelijk verder kijken. Vanaf 7 september staat het eerste deel van nieuwste seizoen namelijk op Netflix. Als zoethoudertje deelt Netflix nu de trailer van het vijfde seizoen.

Seizoen vijf

Het vierde seizoen van Virgin River liet ons met een heleboel vragen achter. Want wat gaat Jack (Martin Henderson) doen nu hij weet dat hij niet de vader is van de twins van Charmaine (Lauren Hammersley)? En hoe gaat het verder met de zwangerschap van Melinda (Alexandra Breckenridge)? Gelukkig komt het vijfde seizoen van de serie er al snel aan.

Netflix heeft zojuist de trailer van seizoen vijf deel één gedeeld en die belooft veel goeds:

Afleveringen

Vanaf 7 september kunnen we genieten van deel één, die bestaat uit tien afleveringen. Deel twee bestaat uit slechts twee afleveringen. Deze twee afleveringen worden pas vanaf 30 november op de streamingdienst gedeeld omdat het heuse holiday specials zijn. Wij zijn benieuwd!

Onlangs liet Netflix weten dat er ook een zesde seizoen van Virgin River komt. Door de vele stakingen in Hollywood, zijn de opnames van het zesde seizoen echter nog niet van start gegaan. Het is niet bekend wanneer de opnames dan wel van start gaan in Vancouver.

Bron| Netflix, Linda | beeld: Netflix