Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze 7 nagellaktrends gaan we veel zien in het najaar

Barbiecore blijft ook in de herfst populair.

Female hands holding large gray woolen scarf. Manicure with pink color nail polish, shiny design. Top view

Nu het eindelijk wat mooier weer wordt, kunnen we optimaal gaan genieten van de zomer. Maar voor je het weet breekt de herfst alweer aan. En bij een nieuw seizoen, horen nieuwe trends. Zo ook op nagellakgebied. We hebben de nagellaktrends van de herfst voor je op een rijtje gezet.

1. Accentueer je eigen kleur

Deze trend richt zich op het accentueren van je natuurlijke nagels. Het is bovendien een van de makkelijkste trends, omdat je geen ingewikkelde nail art-technieken hoeft toe te passen. Het enige wat je hoeft te doen is een nude nagellak vinden die bij jouw eigen nagelkleur past.

2. Barbiecore

Door de populariteit van Barbie the Movie kussen we de kleur roze nog lang geen vaarwel. Ook in de herfst mag je je helemaal roze kleden, en ook je nagels mogen kleurtje Barbie blijven.

3. Donkergroen

Groen was al populair, maar komend seizoen omarmen we de donkere variant. Ook wel bekend als hunter green.

4. Maple Syrup nagellak

Maple syrup is een warme bruintint die perfect bij de herfst past. Overigens is elke bruintint in de herfst een goede match, maar de maple syrup-kleur heeft toch wel een streepje voor.

5. Subtiele French Manicure met kleur

Jawel, ook de French Manicure blijft populair. Lak de uiteinden van je nagels echter niet wit, maar ga voor een uitgesproken kleur. Deze subtiele French Manicure met kleur is ideaal voor mensen die hun nagels net dat beetje extra willen geven, maar hun look subtiel willen houden.

6. Rode wijn nagels

De kleur van rode wijn is vaak prachtig donker, en warm. Perfect voor je nagels dus! Kies dus een mooie, donkerrode nagellak uit en voorzie je nagels van dit fijne kleurtje.

7. Goede verzorging

Een van de belangrijkste trends – die overigens nooit uit de mode raakt – is goede verzorging. Houd je nagels gezond door je nagels af en toe een nagellakpauze te gunnen. Ook maak je je nagels blij met af en toe een verzorgende nagelriemolie. Zo makkelijk kan het zijn!

Bron: Purewow, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock