Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bella Hadid ‘eindelijk gezond’ na jaren kwakkelen met gezondheid

'Hoe pijnlijk deze ervaring ook was, de uitkomst is de meest positieve ervaring in mijn leven'

Bella Hadid loopt al jaren te kwakkelen met haar gezondheid. Het 26-jarige model heeft al diverse aandoeningen gehad, waaronder de ziekte van Lyme. Gelukkig heeft ze nu goed nieuws gekregen en is ze naar eigen zeggen 'eindelijk gezond'. Dat schrijft ze in een gezondheidsupdate op Instagram.

Meest verwarrende ooit

De afgelopen jaren zijn niet altijd makkelijk geweest voor Bella. Het model leefde met een conditie die steeds slechter werd, terwijl ze tegelijkertijd zichzelf en haar familie trots wilde maken. Ze kampte onder meer honderd dagen met de ziekte van Lyme en 15 jaar lang met een 'onzichtbare ziekte'. In een uitgebreid bericht op Instagram liet ze dit weekend weten dat dit z'n tol heeft geëist. "Om zo verdrietig en ziek te zijn terwijl ik alle zegeningen, privileges, kansen en liefde om me heen had was misschien wel het meest verwarrende ooit", deelt Bella.

Positieve ervaring

Bella deelt een aantal foto's van medische documenten en van zichzelf en haar behandelingen van de afgelopen jaren. "Ik heb geprobeerd om de meest positieve foto's uit te kiezen", zegt ze daarover. "Want hoe pijnlijk deze ervaring ook was, de uitkomst is de meest positieve ervaring in mijn leven." Het model heeft er namelijk 'nieuwe vrienden, een nieuwe kijk op het leven en een nieuw brein' aan overgehouden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Niets veranderen

Tot slot laat Bella haar volgers weten dat het nu goed met haar gaat. Ook zou ze niets aan de situatie of het verleden willen veranderen, hoe naar die soms ook was. "Dit heeft me gemaakt tot wie ik vandaag de dag ben", stelt ze.

Bron: Instagram @bellahadid, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld