Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gigi Hadid geeft update over gezondheid zus Bella: 'Ben trots op haar'

Bella heeft een lange en intense behandeling afgerond.

2019 MTV Video Music Awards

Fans maken zich zorgen om Bella Hadid. Het topmodel is al een tijdje niet meer in het openbaar gezien en zou medisch verlof op hebben genomen. Zusje Gigi Hadid geeft op Instagram nu een kleine update over de gezondheid van haar zus.

Ziekte

Bella schittert al een tijdje in afwezigheid. Onlangs plaatste Gigi een foto met haar zus, waardoor het leek alsof Bella weer back in business was. Dat is dus niet het geval, verduidelijkt Gigi nu met een nieuwe foto. Het topmodel heeft op Instagram laten weten dat haar zus een 'langdurige en intense' behandeling achter de rug heeft.

Trots

Bella zou de ziekte van Lyme hebben. "Bella heeft zojuist een lange en intense behandeling voor de ziekte van Lyme afgerond... (Ik wilde niet dat sommigen mijn post zouden opvatten als een belofte dat ze het volgende seizoen weer terug zou zijn...)'. Ze doelt daarmee op de serie Ramy, waar beide zussen in te zien zijn. Vanwege haar ziekte is Bella al een tijd niet op de set geweest. "Ik ben zo trots op haar en kijk uit naar haar comeback wanneer zij zich er klaar voor voelt", aldus Gigi in haar Instagram Stories.

Bella is dus afwezig door de ziekte van Lyme, en niet vanwege een alcohol- of drugsprobleem, zoals eerder werd gespeculeerd door fans. Ze zit dan ook niet in een afkickkliniek. Heel veel beterschap, Bella!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • Models/sisters Gigi Hadid wearing head-to-toe Tom Ford with Eli Halil jewelry and Bella Hadid wearing a Charlotte Knowles look, Gianvito Rossi shoes, a Jimmy Choo purse, and Chrome Hearts jewelry arrive at the 2019 MTV Video Music Awards held at the Prudential Center on August 26, 2019 in Newark, New Jersey, United States.