Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Opnames Costa!!-serie zijn afgerond

Exciting!

Premiere Costa 2

Afgelopen juni werd bekend dat er een serie van Costa!! in de maak is en inmiddels zijn de opnames hier zelfs al van afgerond. We can't wait!

Serie op Netflix

Na een filmreboot van de originele film, komt er dus ook een serie – anno 2023. Het gaat om een vervolg van Costa!! die in 2022 in première ging. Roeland FernhoutOscar Aerts en Sinan Eroglu zijn een kleine greep uit de acteurs die al in de film speelden, en nu dus ook in de serie te zien zullen zijn. Ook zullen er nieuwe castleden aan de serie worden toegevoegd. Zo zijn Bo MartensHamza Othman en Jatou Sumbunu bijvoorbeeld een aantal nieuwe gezichten. “Costa!! de serie gaat een heel hete, sexy, broeierige, natte, ge*le zomer worden”, aldus Hamza en Jatou. Of hoofdrolspelers Katja SchuurmanSoy Kroon en Abbey Hoes terug zullen keren in de serie, dat blijft nog een groot vraagteken.

Opnames afgerond

Inmiddels zitten de opnames van de serie erop. "Costa!! De serie is a wrap. Met dank aan de cast en crew", deelt filmproducent NL Film op Instagram. Vervolgens zien we een groepsfoto van de cast en crew. Ook regisseur Jon Karthaus laat weten dat de opnames erop zitten.

We maakten kennis met Costa! in 2001, waar we onder andere Katja Schuurman, Georgina VerbaanMichiel HuismanKürt RogiersJohn Wijdenbosch, Sylvie Meis en Daan Schuurmans mochten bewonderen op het witte doek. Dit was echter zo’n grote hit dat er in 2022 een reboot kwam van de film, genaamd Costa!! – ja, met twee uitroeptekens. Ook deze film was weer een groot succes, waardoor Costa!! de serie binnenkort op Netflix verschijnt. Echter, is een exacte releasedatum nog niet bekend. Afwachten dus!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, NL Beeld

Lifestyle
  • NLD/Amsterdam/20220420 - Premiere Costa!! Twintig jaar na het grote succes van Costa! een nieuwe zomerse feelgoodfilm die zich afspeelt rondom de discotheek Costa in Lloret de Mar. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Cast Costa!! - Zoey Ivory, Tina de Bruin, Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Sammie Römer, Soy Kroon, Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Oscar Aerts