Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hele cast van Jersey Shore na elf jaar weer herenigd

Ook Sammy 'Sweetheart' Giancola was weer van de partij.

Arrivals at Z100 Jingle Ball 2018

Het is inmiddels al zo'n veertien jaar geleden dat we de sterren van Jersey Shore voor het eerst konden bewonderen op televisie. Door de jaren heen zagen we SnookiThe Situation en JWoww volop GTL'en. Gym, tan, laundry, yeah. En natuurlijk hélemaal tot het uiterste gaan in de clubs. Inmiddels heeft er een reünie plaatsgevonden en kwam de hele cast weer even bijeen.

Reünie

Jersey Shore was van 2009 tot 2012 te zien op tv en nog altijd zijn de meeste sterren geliefd bij fans van het programma. Zo'n vijf jaar geleden vond er al een reünie plaats, maar Sammy 'Sweetheart' Giancola kwam als enige toen niet opdagen. Ze vertelt aan Variety waarom ze er deze keer wel bij is. "Ik had tijd nodig om mezelf bij elkaar te rapen en mijn eigen leven uit te vogelen", vertelt ze.

"Ik zat niet lekker in m'n vel. Ik kon toen niet weer meedoen aan het programma", aldus Sammy. Er gingen destijds geruchten rond dat Sammy ruzie zou hebben met de andere castleden, maar dat ontkent ze zelf. "Ik ben blij dat ik nu terug kon komen", stelt ze. "Ik heb het filmen al die jaren wel gemist. Ik dacht: waarom kom ik niet terug en probeer ik het weer om te zien of ik het leuk vind?"

Nieuwe afleveringen

Deze maand zal de gehele cast, bestaande uit Mike 'The Situation' Sorrentino, Jenni 'JWoww' Farley, Nicole 'Snooki' Polizzi, Paul 'Pauly D' DelVecchio, Angelina Pivarnick, Vinny Guadagnino, Sammy Giancola en Ronnie Ortiz-Magro weer bijeenkomen voor een reeks nieuwe afleveringen van Jersey Shore: Family Vacation. De nieuwe afleveringen gaan donderdagavond van start op MTV. We can't wait!

Bron: RTL Nieuws, Variety | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NEW YORK, NY - DECEMBER 7: MTV's Jersey Shore Cast and Bebe Rexha at Z100's Jingle Ball 2018 at Madison Square Garden in New York City on December 7, 2018. Credit: John Palmer/MediaPunch