Summer essential: ligbed mét gat voor je gezicht van Amazon

Dat wordt inslaan!

Irriteer jij je er op vakantie ook altijd zo mateloos aan dat je nooit even lekker op je telefoon kan zitten als je in de zon ligt? Je moet dan haast wel van je plek af om eventjes in de schaduw te gaan staan om zo weer up-to-date te zijn op social media. Maarre, gelukkig heeft Amazon daar een oplossing voor bedacht, want zij verkopen een ligbedje met een gat waar jij je hoofd in kan doen zodat jij ein-de-loos op je telefoon kunt scrollen – en dat terwijl je ligt te zonnen. Yay!

Ligbed met gat voor je gezicht

Als jij naar een zonnige vakantiebestemming afreist deze zomer, is de kans groot dat de zon daar de hele dag door schijnt. Heerlijk natuurlijk, maar niet zo handig als je op je bedje ligt en je even op je telefoon wil kijken. Gelukkig is daar Amazon to the rescue, want de winkelketen heeft een superhandig ligbedje in hun assortiment waardoor jij all day long op je telefoon kunt blijven scrollen in de zon.

@devdoesreviews Screen time about to go ⬆️📈☀️ #amazonfinds #summer #sunbathing #lifehack ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Massagebed 2.0

Op de bovenstaande TikTok-video is te zien dat het ligbed van Amazon een beetje hetzelfde wegheeft van een massagebed. Je weet wel, zo eentje waar je met je gezicht in een gat kan liggen zodat je comfortabel op je buik kan liggen. Ook zit er een groot gat aan beide zijkanten zodat je je armen er ook doorheen kunt steken. Hierdoor kun je dus makkelijk op je telefoon zitten terwijl je in de zon ligt. Mocht je nou niet de hele dag op je buik willen liggen – wat we heel goed snappen – is het ook nog een optie om er een normaal ligbed van te maken door middel van het hoofdkussen die erbij zit. Daarnaast kun je het ligbed gemakkelijk op vouwen en meenemen door het hengsel wat eraan vastzit.

Het ligbed is van het merk VidaXL en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Let wel: per kleur verschilt de prijs, dus hou daar rekening mee! Wij weten in ieder geval wel wat onze summer essential gaat worden deze zomer!

Bron: Girl Scene | Beeld: TikTok, Emily in Paris

Laatste nieuws