Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x startersset L + nieuwste kleurencollectie van Pink Gellac t.w.v. €188

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en dat betekent natuurlijk dat we weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je hebben. Dit keer mogen we 1x een startersset L + de nieuwste kleurencollectie 'Hidden Treasures' van Pink Gellac t.w.v. €188 weggeven!

Pink Gellac

Ben jij fan van gellak op je nagels? Pink Gellac heeft alles in huis om thuis je eigen salon te creëren: van lampen, lak en nagelverzorging tot nail-art tools. Het merk heeft ruim 230 kleuren in het assortiment, waardoor je je helemaal kunt uitleven en er voor iedereen wel een leuk kleurtje te vinden is. De pigmentatie is intens en de dekking blijft tot minimaal veertien dagen perfect zitten zónder chips. Ideaal!

Voor het aanbrengen heb je een speciale LED-lamp nodig (Pink Gellac gebruikt geen UV-lampen) die ervoor zorgt dat de gel in de nagellak uithardt. Vervolgens breng je in drie eenvoudige stappen de gellak aan. 1: de Base Coat. 2: Eén of twee laagjes van je favo kleur. 3: Top Coat voor een mooi effect. Een heerlijk, snel en fijn salonmoment voor jezelf, en dat gewoon thuis!

Goed van start

Om meteen goed van start te kunnen, heeft Pink Gellac verschillende starterssets die alles bevatten om zelf aan de slag te gaan. Leuk nieuws, want wij mogen een startersset L weggeven t.w.v. €119. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt er namelijk ook meteen de nieuwste kleurencollectie 'Hidden Treasures' t.w.v. €69 bij. Deze collectie bestaat uit vijf opvallende kleuren en is een must voor deze zomer. Deze lijn bevat onder meer de kleuren Bright Orange, Adventurous Green en Laguna Blue. We like! 

Win, win, win

Ben je enthousiast geworden en zie je een eigen salonmomentje thuis met Pink Gellac ook wel zitten? We get that! Daarom mogen we 1x een startersset L + de nieuwste kleurencollectie 'Hidden Treasures' van Pink Gellac t.w.v. €188 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='83']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 8 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.