Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zoë Tauran over voorprogramma Coldplay: 'Ik was ziek van de zenuwen'

'Ik heb de nacht ervoor niet geslapen'

Zoë Tauran is op z'n zachtst gezegd een rising star in Nederland. Zo heeft ze al verschillende hits weten te pakken en heeft ze al een aantal vette collabs mogen doen met andere grote namen in de Nederlandse muziekwereld. Enne, ze mag nóg een a-ma-zing ervaring aan haar cv toevoegen, want de zangeres heeft afgelopen zaterdag in het voorprogramma van the one and only Coldplay mogen staan.

Voorprogramma

Na haar allereerste optreden als voorprogramma laat ze dan ook weten dat het 'echt heel gaaf' was. "Dat ik in zo'n mooie zaal mag staan met mijn band, dat is toch echt geweldig. Het is gewoon crazy. En natuurlijk de mensen zijn er niet voor mij, maar ik geniet er gewoon van."

Aan RTL Boulevard laat de zangeres weten dat ze ziek was van de zenuwen voordat ze op moest. "Ik heb de nacht ervoor niet geslapen. Ik was echt ziek van de zenuwen", geeft ze toe. En hoewel Zoë de band nog niet in levende lijven heeft ontmoet, nam zanger Chris Martin wel de tijd om haar te bedanken nadat het concert af was gelopen. "Chris Martin zegt gewoon mijn naam, dat is heel bijzonder."

Ontmoeting

Over een mogelijke ontmoeting zegt de zangeres het volgende: "We hebben elkaar nog helemaal niet ontmoet. Dus ik hoop misschien dat het een van deze dagen wel gaat lukken. Enne, daar heeft Zoë nog wel even de tijd voor, aangezien Coldplay nog op 18 en 19 juli optreedt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Muzikale carrière

Zoë begon haar muzikale zangcarrière al op jonge leeftijd. Zo deed ze toen ze 14 jaar was mee aan The Voice Kids, en zat ze drie jaar in de meidengroep TP4Y, waarmee ze meedeed aan Hollands Got Talent. "Ik wist al snel dat talentshows niet mijn pad zijn, omdat ik niet zo'n uitbundig persoon ben, en dat is wat ze op televisie wel vaak zoeken", liet ze eerder weten aan Grazia.

Ook vertelde de zangeres toen ze net had gehoord dat ze in het voorprogramma van de populaire Brits band stond: "Ik hoop dat ik de bandleden eventjes kan zien, en dat we een fotootje kunnen maken... en dat zij dat ook leuk vinden." Aha, wij hopen in ieder geval binnenkort een foto van Zoë samen met Coldplay te zien!

Bron: RTL Boulevard, NU.nl | Beeld: NL Beeld