Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Thomas Berge en Elianne in verwachting van tweede kindje

'We kunnen niet wachten om je in onze armen te nemen'

Nederlandse premiere Mission Impossible - Dead Reckoning Part One

Heugelijk nieuws voor Thomas Berge en lover Elianne Zweipfenning, want het stel verwacht binnenkort hun tweede kindje. Op Instagram kondigde Elianne vandaag het heugelijke nieuws aan.

Opnieuw zwanger

Precies een jaar geleden maakten Elianne en Thomas bekend dat ze hun eerste spruit verwachtten. Een jaar later is het opnieuw zover en is nummer twee onderweg. "Vandaag precies één jaar geleden maakten wij aan de wereld bekend dat Saint in mijn buik zat. Nu, precies één jaar later herhaalt de geschiedenis zich", schrijft Elianne bij een post op Instagram.

In de video is te zien hoe het afgelopen jaar voor het stel eruit zag. "Wij mogen met enorm veel blijdschap, liefde en dankbaarheid vertellen dat er opnieuw een wondertje in mijn buik groeit. Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje samen!", luidt de caption. Aahw!

Droom komt uit

"Toen wij elkaar leerden kennen en begonnen aan ons avontuur, droomden we van een groot gezin samen en dat we dit nu mogen realiseren is niet in woorden uit te drukken! We kijken uit naar alle mooie momenten met jou; jij bent zó gewenst en zó welkom. We kunnen niet wachten om je in onze armen te nemen… 🤍👶🏼☁️", aldus Elianne.

Reacties

In de comments barst het van de felicitaties. Zo laten talloze volgers, waaronder Fawry hartjes achter. Aahw!

Thomas wordt overigens voor de derde keer papa. Uit een eerdere relatie met zijn ex-vriendin Myrthe heeft hij namelijk al een zoontje: Jack.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • Op de foto: Thomas Berge en partner Elianne Zweipfenning