Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Stijn Fransen bevallen van dochter

En wat heeft het meisje een prachtige naam gekregen!

Premiere Kwestie van Geduld

Beschuit met muisjes voor Stijn Fransen en Siegried Jongsma. De actrice deelt op Instagram dat ze is bevallen van dochter Nine.

Nine

"Nine 💗. Daar is ze dan onze kleine meid", begint Stijn haar bericht op Instagram. De actrice vervolgt met dat ze zaterdag 8 juli is bevallen. Ook deelt ze een foto waarop te zien is dat ze haar pasgeboren dochter vasthoudt en dat grote broer Lieuwe zijn zusje bewonderd.

"Wij duiken weer heerlijk onze bubbel in want het was een pittige bevalling, dus we moeten even bijkomen."

Reacties

Het mooie babynieuws is Stijns followers niet ontgaan. Het regent dan ook felicitaties in de comments. "Gefeliciteerd ❤️", schrijft Chantal Janzen. "Gefeliciteerd lieverds!! 😘💖", deelt Buddy Vedder. "HOERA! Gefeliciteerd! En welkom Nine ❤️", reageert Sarah Chronis. Ook Buddy Vedder, Shary-An, Barbera Sloesen en nog veel meer laten een lieve reactie achter.

Gezin

Nine is het tweede kindje voor Stijn en haar verloofde Siegfried. Het stel heeft samen al een zoontje, Lieuwe, die in 2021 werd geboren. In november 2022 verloofden Stijn en Siegfried zich in New York. "Hij ging op z'n knie in New York in High Line Park. Hoe romantisch wil je het hebben?", deelde Stijn destijds op Instagram over de verloving. Het is nog niet bekend wanneer de twee elkaar het jawoord geven.

Bron: RTL Nieuws, Instagram Stijn Fransen | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank