Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x overnachting met 3 vrienden in Kimpton De Witt + Bottomless Brunch bij Celia Amsterdam

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

It's Wednesday, Winning Wednesday! Dat betekent natuurlijk dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Dit keer mogen we een bijzondere overnachting voor jou en drie vrienden in het Kimpton De Witt Hotel weggeven. En dat is nog niet alles! De overnachting is inclusief Bottomless Brunch bij Celia en drinks & bites bij cocktailbar Super Lyan!

Kimpton De Witt

Kimpton De Witt is een fijn lifestylehotel dat zich bevindt in het bruisende hart van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in drie originele gebouwen uit de Nederlandse Gouden Eeuw en ligt in de wijk Paleiskwartier. De 274 gastenkamers – waaronder 15 unieke kamers en suites met veelal een eigen terras of balkon – hebben allen een luxe, frisse en verfijnde uitstraling. Heerlijk om in te relaxen!

De suite The Little House is er eentje om u tegen te zeggen. Deze suite wordt ook wel the house within a hotel genoemd. The Little House is namelijk een drie verdieping tellend huisje met een ruime woonkamer, twee aparte slaapkamers met kingsize bedden en twee badkamers. Perfect dus voor een fijne getaway met een groep vrienden in het weekend!

Adres:

Kimpton De Witt

Nieuwezijds Voorburgwal 5, Amsterdam

Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt

Bottomless Brunch in restaurant Celia

Celia Amsterdam is dé plek als je wilt genieten van de moderne Amerikaanse keuken. Invloeden van over de hele wereld komen samen in een Californische cuisine waarin de mooiste, kakelverse ingrediënten weinig franje nodig hebben om te barsten van smaak. Daarnaast werkt het restaurant met seizoensgebonden ingrediënten en nemen groenten de hoofdrol in.

Bij Celia geniet je niet alleen van een fijn ontbijt, bijzondere brunch of overheerlijk diner; de frisse cocktails zijn er minstens zo smakelijk. Wat nieuw is bij Celia is de Bottomless Brunch. Tijdens de Bottomless Brunch kun je elke zaterdag en zondag vanaf 12.30 uur gaan voor eggs royal, crispy chicken sandwich of de geliefde cinnamon bun French toast – en dat onder het genot van heerlijke cocktails.

Ook kun je bij Celia terecht voor verse zalm en breakfast bagels, verfrissende salades, en luchtige blueberry pancakes. Voor wie voor de boozy optie wil gaan, kan 90 minuten lang genieten van onbeperkt prosecco, mimosa's en bloody mary’s van de kaart. Hoe leuk! Wil je alvast een kijkje nemen op het menu? Dat kan hier!

Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt

Super Lyan

Het Kimpton De Witt hotel is de perfecte uitvalsbasis als je Amsterdam wilt verkennen, maar ook in het hotel zelf hoef je je niet te vervelen. Zo is de bar Super Lyan onderdeel van het Amsterdamse Kimpton De Witt en bevindt-ie zich naast het hotel (Nieuwezijds Voorburgwal 3). In deze cocktailbar kun je in kleurrijk jaren 50-design genieten van verfijnde cocktails en kleine gerechten. Super Lyan bestaat uit twee verbonden ruimtes: Super Lyan Living Room en Super Lyan Bar.

Super Lyan serveert kick-ass cocktails met een twist als de Frosé Margarita, de perfecte slushcocktail voor deze warme zomerdagen. Ook is Super Lyan een van de eerste bars in Amsterdam met een aantal cocktails van de tap. Maar dat is nog niet alles! Zo kun je er ook genieten van overheerlijke bites als taco’s, tater tots en jackfruit bitterballen. Sounds good!

Geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 1.00 uur.

Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt Winning Wednesday Kimpton de Witt

Win, win, win

Klinkt bovenstaand je als muziek in de oren? Dan hebben we een heel bijzondere winactie voor je. We mogen namelijk het volgende weggeven voor jou en drie vrienden:

  • Luxe overnachting in the Little House suite;
  • Bottomless Brunch in restaurant Celia;
  • Drinks & bites bij cocktailbar Super Lyan.

 Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Succes! 

[mail-win-form id='80']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 18 juli. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.