Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Lizzy van der Ligt in ziekenhuis na mishandeling

SkyShowtime exclusive red carpet launchevent

Lizzy van der Ligt is in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld door een onbekende man. Dit heftige nieuws delen Lizzy en haar vriend Yuki Kempees op Instagram.

Het ziekenhuis in geslagen

Yuki en Lizzy zijn allebei erg geschrokken na het incident. De verloofde van Lizzy schrijft op Instagram: 'In de nacht van vrijdag op zaterdag is mijn lieve meisje en de aller liefste moeder van mijn twee mooie dochters Lizzy, op brute wijze mishandeld op straat.' Hij gaat verder: 'Ze is na een avondje stappen in Den Haag achtervolgd door een man en in het holst van de nacht door hem aangevallen.' Yuki schrijft: 'Ze is door hem het ziekenhuis ingeslagen.' Yuki schrijft dat hij Lizzy aantrof met een 'volledig kapot geslagen gezicht'.

Van superleuke avond naar de hel

Lizzy laat zelf ook van zich horen op Instagram. Ze schrijft: 'Wat een superleuke avond was, eindigde in de hel.' Nadat ze met een grote boog om een stel heen is gelopen, merkt ze later dat ze toch werd achtervolgd. En toen veranderde haar nacht in een nachtmerrie. 'Voor ik het wist werd ik door de man op mijn gezicht geslagen en viel ik op de grond. Zonder enige uitleg of beroving.' Ze deelt een foto waarop te zien is dat ze een nare wond aan haar oog heeft overgehouden aan de mishandeling.

beeld: Instagram stories/Lizzyvdligt

Brute mishandeling

Na de brute mishandeling werd Lizzy hopeloos achtergelaten door de onbekende man. 'Daarna sprong hij achterop de fiets van de vrouw en liet mij in een plas bloed achter.' Gelukkig kon het gezicht van Lizzy in het ziekenhuis gehecht worden. 'Ik heb me nog nooit zo onveilig gevoeld op straat en riep soms zelfs dat het allemaal wel meeviel, maar nu ik zelf dit volkomen zinloos geweld heb meegemaakt, wil ik dit vertellen om toch de boodschappen te delen naar alle vrouwen en iedereen: pas alsjeblieft op buiten.'

Namens Grazia willen we Lizzy en haar gezin veel sterkte en kracht toewensen.

Bron: Instagram | Beeld: NLBeeld

Showbizz
  • lizzy van der ligt mishandeling