Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: Sylvie Meis geniet volop van vakantie met zoon Damián

De twee genieten heerlijk van wat quality-time.

Heerlijk op vakantie gaan, dat is iets waar Sylvie Meis en zoontje Damián volop van kunnen genieten. Damián woont namelijk niet bij zijn moeder, waardoor de twee éxtra hard genieten van de tijd met elkaar. Enne, daar was het dit keer dus weer tijd voor, want moeder en zoon vertoeven heerlijk op Ibiza met z'n tweeën.

Vakantie

Nu Damián vanuit Denemarken naar Nederland verhuisd om in de voetsporen van zijn vader Rafael van der Vaart te treden, ziet hij zijn moeder natuurlijk niet elke dag. Daarom genieten ze juist volop van de tijd met elkaar als ze wél samen zijn. Zo ook op Ibiza, waar de twee nu heerlijk genieten van een zonovergoten vakantie.

"Vakantietijd met mijn zoon ❤️", schrijft de trotse moeder bij een aandoenlijke foto van de twee. Ahw!

Ajax

In de Instagram-stories van Sylvie is te zien dat de twee afgelopen donderdag hun koffers hebben gepakt en in het vliegtuig naar het Spaanse eiland zijn afgereisd voor wat quality-time. Gezellig! Precies de rust die de 17-jarige van der Vaart-telg nodig heeft, nu hij binnenkort zijn loopbaan gaat voortzetten bij Ajax.

Natuurlijk is de vraag dan bij wie Damián gaat wonen, aangezien zijn vader in Denemarken woont en zijn moeder in Duitsland. Gelukkig hebben ze daar een goede oplossing voor gevonden, want Damián gaat gewoon gezellig bij zijn opa en oma wonen. Aha!

Bron: Instagram, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram