Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Moïse Trustfull en Kaj van der Voort

'Eindelijk is het gelukt'

premiere Fijn Weekend

Een huis in Amsterdam kopen, kan nogal een uitdaging zijn. Moïse Trustfull en Kaj van der Voort kunnen erover meepraten. De lovebirds waren een behoorlijke tijd op zoek naar een koopwoning. Op Instagram laten de twee weten dat het ze nu dan eindelijk gelukt is om een huis te kopen.

Koophuis

Jawel, na veel bezichtigingen is het Moïse en Kaj dan gelukt om een koophuis te bemachtigen. "Na anderhalf jaar bezichtigen en bieden is het dan eindelijk gelukt", delen de Moïse en Kaj op Instagram. De twee laten weten dat ze bij hun droomhuis ook nog eens een prachtige tuin hebben.

Toch is er wel één nadeel. "Er is zo'n vijftig jaar niks aan de woning gedaan, dus we gaan het druk krijgen de komende maanden." We kunnen dus uitkijken naar veel verbouwing-spam, belooft Kaj.

Felicitaties

In de reacties op Instagram regent het felicitaties. Zo reageert Moïses moeder, Quinty Trustfull, enorm enthousiast. "The word is out. Nu al zin in dit hele verbouwingsproject. Zo trots op jullie! ❤️." Ook Jessie Jazz Vuijk, Monique Smit, Lotte van Leeuwen en Steven Brunswijk laten een lieve reactie achter.

Ook Soundos El Ahmadi reageert enthousiast op het nieuws. "Maakt mij in principe niet uit hoe mijn kamer eruitziet. Zolang het maar een minikoelkast en eigen butler heeft", grapt ze. We wensen Moïse en Kaj veel succes met de verbouwing!

Beeld: NL Beeld / Arjo Frank