Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Microneedling met Vitamine C peeling: de zomerbehandeling van dit moment!

Worth a try!

Wil jij echt shinen deze zomer? Ontdek dan microneedling in combinatie met een Vitamine C peeling bij Cosmetique Totale. Verjong je huid en krijg die stralende teint waar je altijd al van gedroomd hebt! We vertellen je er graag meer over in dit artikel!

Stimuleert aanmaak van collageen

We dromen allemaal van een gladde, vlekkeloze huid met een jeugdige uitstraling. Maar helaas kunnen factoren zoals veroudering, blootstelling aan de zon, acne en chronische huidaandoeningen leiden tot een oneffen teint en textuur. Veel mensen geloven dat ingrijpende cosmetische behandelingen of zelfs chirurgie de enige mogelijkheden zijn om hun huid te verbeteren. Maar wat als we je zouden vertellen dat er een minder ingrijpende behandeling is die je huid kan transformeren? Maak kennis met microneedling, de revolutionaire behandeling die de productie van collageen stimuleert en je huid gezonder en jeugdiger laat ogen. Bij Cosmetique Totale staan hun toegewijde huidtherapeuten klaar om je te helpen om er op je best uit te zien en je zelfverzekerd te voelen, zonder dat er zware ingrepen aan te pas komen.

Wat is microneedling?

Microneedling is een geavanceerde behandeling waarbij microscopisch kleine gaatjes in de huid worden gecreëerd, wat resulteert in gecontroleerde "microverwondingen". Deze microverwondingen stimuleren het natuurlijk herstelproces van de huid, waarbij collageen wordt geproduceerd en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Collageen is een essentieel eiwit dat verantwoordelijk is voor een jeugdige, stevige huid. Naarmate we ouder worden, neemt de collageen productie af, wat leidt tot verslapping en rimpels. Microneedling daarentegen activeert de collageenproductie, waardoor fijne lijntjes worden verminderd en de huid voller en stralender wordt. Bovendien bevordert microneedling ook de vervanging van oude huidcellen door nieuwe, gezonde cellen. Dit zorgt voor een algehele verbetering van de huidtextuur en vermindert zichtbare huidproblemen. Zelfs na 1 behandeling die al een prachtig resultaat. Klinkt goed, toch?

Voor welke huidproblemen is microneedling geschikt?

Microneedling is een veelzijdige behandeling die effectief is voor een breed scala aan huidproblemen. Het wordt meestal toegepast op het gezicht, maar kan ook succesvol zijn op andere delen van het lichaam. Microneedling kan helpen bij het verminderen van littekens, waaronder acne littekens, evenals rimpels, striae, vergrote poriën, ouderdomsvlekken, hangende oogleden of wallen, verslapte huid, een ongelijkmatige teint of textuur, en zelfs melasma. Of je nu last hebt van acne littekens die je minder zelfvertrouwen geven, of rimpels die je er ouder uit laten zien, microneedling is de oplossing!

Over Cometique Totale

Met aandacht voor jou als individu en met een multidisciplinair team van specialisten, biedt Cosmetique Totale voor ieder huidprobleem een passende behandeling om het vertrouwen in zowel je lichaam als je huid te herstellen. Hun doel is om je zelfvertrouwen te geven door de schoonheid die binnenin zit met het uiterlijk te versterken. Altijd in de buurt, waar je ook bent. Wacht niet langer, boek nu jouw afspraak en ervaar de prachtige resultaten van microneedling bij Cosmetique Totale!

Verkrijgbaar vanaf € 175 bij Cosmetique Totale 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner.

Beeld: Adobe Stock