Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Love Islands Lisa van Zuylen

'De honden hemel is een sterretje rijker'

We maakten kennis met Lisa van Zuylen in het allereerste seizoen van Love Island. Hoewel ze in de Love Island-villa op zoek ging naar de liefde, had ze ook al een grote liefde thuis zitten: haar hondje Beer. Helaas is haar trouwe viervoeter er niet meer, zo deelt de emotionele blondine recent op haar Instagram-account.

Beer

Hoewel Love Island-kijkers Beer nog nooit hadden gezien in het programma, wist iedereen wel meteen over wie het ging als 'Beer' weer werd benoemd door Lisa. De blondine zag hem als haar beste vriendje, waardoor ze ook zo vaak over hem praatte in de villa omdat ze 'm zo erg miste. Maar helaas moet Lisa haar trouwe viervoeter nu voor altijd missen, aangezien ze met haar volgers heeft gedeeld dat hij treurig genoeg overleden is.

Honden hemel

"Met tranen die over mijn wangen rollen typ ik dit berichtje", begint Lisa haar Instagram-bericht. "Beer voor altijd mijn lichtpuntje 🌟🐶 Je was zo'n lieve en bijzondere hond en zal voor altijd een grote plek hebben in mijn hart. Ondanks je de afgelopen jaren niet meer bij mij in Amsterdam woonde, is dit verdriet echt onbeschrijfelijk."

Ze sluit haar emotionele bericht af met: "M'n kleine vriendje, ik ga je ontzettend missen ❤️ De hondenhemel is een sterretje rijker, ik hou van je."

Reacties

Ook in de reacties leven vriendinnen en volgers massaal mee met dit grote verlies. "Oh neeee 💔💔💔💔💔💔 sterkte schat 😢", reageert mede ex-islander Aleksandra. "Sterkte mop ❤️", schrijft Joan Pronk en Rosa Mol reageert: "Meid toch ❤️ sterkte."

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill YouTube @lisavanzuylen3727