Winning Wednesday: 1x Oral-B iO3 elektrische tandenborstel in blush pink

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

It’s Wednesday, Winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Dit keer mogen we 1x de Oral-B iO3 elektrische tandenborstel in blush pink weggeven.

Goed poetsen

Als iets belangrijk is, is het wel om je tanden goed te poetsen. Dit zorgt voor een frisse adem en een schoon gebit. Hoewel je je tanden heus wel goed kunt poetsen met een reguliere tandenborstel, kun je je tanden nog beter poetsen met een elektrisch exemplaar.

Een elektrische tandenborstel maakt een goede gebitsverzorging een stuk makkelijker. En de Oral-B iO3 maakt het al helemaal makkelijk.

Oral-B iO3

Maak kennis met de Oral-B iO3. Een elektrische tandenborstel die drie poetsstanden heeft. Zo kun je je poetsbeurt personaliseren voor dagelijkse reiniging, gevoelige tanden of whitening. De tandenborstel bevat namelijk iO-technologie. Een technologie die speciaal is ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden of gevoelig tandvlees. De zachte microtrillingen in de ronde borstelkop geven je dan weer een fris gevoel, een schone mond en gezonder tandvlees.

Een andere manier om je tandvlees gezond te houden is door niet te hard of te zacht te poetsen. Maar hoe weet je dat precies? Ook daar heeft Oral-B iO3 een oplossing voor. Dit exemplaar bevat namelijk een slimme poetsdruksensor. Als je te hard poetst, licht er een rood lampje op om je te waarschuwen. Poets je te zacht? Dan brandt er een wit lampje. Poets je precies goed? Dan licht het groene lampje op. Handig!

Eyecatcher

Naast dat de Oral-B iO3 een fijne elektrische tandenborstel is, is-ie ook nog eens een eyecatcher. Zo is deze tandenborstel verkrijgbaar in black, blush pink en blue. Hoe leuk!

 

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je tanden binnenkort te poetsen met de Oral-B iO3 elektrische tandenborstelborstel? Begrijpen we. We mogen daarom één exemplaar in de kleur Blush Pink weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 11 juli. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws