Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pandora lanceert hebberigmakende nieuwe collectie

Voor op de wishlist!

Pandora is on fire. Het sieradenmerk heeft zojuist namelijk de PANDORA ESSENCE-collectie gelanceerd, en hiermee brengt het sieradenmerk opnieuw prachtige musthaves uit.

PANDORA ESSENCE

Maak kennis met de zojuist gelanceerde PANDORA ESSENCE-collectie. Een collectie die speciaal is ontworpen om natuurlijke vormen te vieren, en schoonheid vanbinnen en vanbuiten te weerspiegelen. Het resultaat? Een 46-delige collectie waarin parels centraal staan.

De collectie bestaat bovendien uit prachtige 14-karaats vergulde stukken en kenmerkende sterling zilveren stijlen, zodat er voor ieder wat wils is.

Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence Pandora Essence

Nieuwe sieraden

Ook heeft Pandora met deze collectie en primeur. Het sieradenmerk lanceerde namelijk niet eerder ear cuffs, maar daar is door de PANDORA ESSCENCE verandering in gekomen. In de PANDORA ESSCENCE collectie zijn dan ook ear cuffs te vinden in goud en zilver en met of zonder parel:

Aangezien Pandora met deze collectie natuurlijke vormen vieren, kan het ook niet anders dan dat er ook organisch gevormde oorbellen terug te vinden zijn in de collectie. Waar de ESSENCE-collectie nog meer uit bestaat? Komt-ie: open oorbellen, organisch gevormde Huggie oorbellen, ringen en kettingen.

Pandora Essence Pandora Essence oorbellen Pandora Essence PANDORA ESSENCE sieraden ketting Pandora Essence ketting ringen ring Pandora Essence

De Pandora Essence-collectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in Nederland. Items zijn verkrijgbaar vanaf €39.