Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start gaat

We can't wait!

We wachten geduldig op het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, waarvan de opnames al een tijdje geleden zijn begonnen. We hebben goed nieuws voor fans van het programma, want RTL heeft bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen van start gaat!

Nieuwe presentator

Dit jaar staat Art Rooijakkers voor het eerst naast Nicolette Kluijver om het survivalprogramma te presenteren. Art neemt het stokje over van Rick Brandsteder, die vorig jaar nog naast Nicolette stond in Expeditie Robinson. Aan Art en Nicolette dit jaar de taak om het populaire survivalprogramma te presenteren, en daar heeft hij ontzettend veel zin in.

Expeditie Robinson is natuurlijk een van de klassiekers op de Nederlandse telvisie”, zei hij in mei voor de camera van RTL Boulevard. “Er zijn vele presentatoren gekomen bij dit programma, dus het is eervol om nu hier te staan op die eilandraad.” Ook Nicolette is blij met haar nieuwe eiland-collega. “Natuurlijk ben ik heel blij met jou. Het is een bonk aan professionaliteit, kennis en ervaring”, zei ze vorige maand enthousiast. “Dus we gaan gewoon een heel heel lekker seizoen neerzetten.”

Releasedatum

Inmiddels weten we eindelijk wanneer het zover is. Enne, het aftellen kan beginnen! Op zaterdag 2 september om 20.00 uur kunnen we namelijk de eerste aflevering kijken. De volgende dag op zondag 3 september is meteen de tweede aflevering te zien. Daarna is Expeditie Robinson wekelijks op zondag te zien. We can't wait!

Wie er allemaal in het nieuwe seizoen te zien zullen zijn, is helaas nog niet bekend.

Bron: RTL | Beeld: Shotbysud