Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x oorbellenset van LOTT. Gioielli

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3 oorbellensets van LOTT. gioielli weggeven!

LOTT

Op zoek naar eyecatchers van oorbellen? Of zoek je juist een wat subtieler exemplaar? LOTT. gioielli to the rescue. Het in 2010 opgerichte sieradenmerk verkoopt sieraden als oorbellen, armbanden, bedels en kettingen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo maakt het merk enkel gebruik van gerecycled 925 Sterling Zilver met het RJC Keurmerk. Ook probeert Lott in diverse collecties gebruik te maken van upcycling.

Oorbellen

Aangezien je sieraden in de zomer helemaal mogen opvallen, gaan wij dit seizoen op zoek naar mooie eyecatchers. Onze favorieten? Die hebben we hieronder verzameld:

LOTT. gioielli LOTT. gioielli LOTT. gioielli

Win, win, win

Vind je bovenstaande oorbellen net zo mooi als wij? Dan hebben we goed nieuws. We mogen van elk paar namelijk één exemplaar weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='77']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 4 juli. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.