Winning Wednesday: 10x 2 premièrekaarten voor Joy Ride

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 10x 2 premièrekaarten voor de film Joy Ride weggeven!

Joy Ride

Van Emily in Paris naar Audrey in Azië. In Joy Ride kruipt Ashley Park in de huid van de succesvolle advocaat Audrey. Audrey werd als kind geadopteerd en opgevoed door een Amerikaans stel. Als ze voor een belangrijke deal naar China moet, neemt ze haar beste vriendin Lolo (Sherry Cola) als vertaler mee, omdat ze zelf alleen Engels – ‘en een beetje Gollum’ – spreekt. De zakendeal gaat echter alleen door bij een kennismaking met haar Audrey’s biologische moeder.

Samen met haar losbandige vriendin Lolo, studievriendin Kat (Everything Everywhere Alle At Once-actrice Stephanie Hsu), die een Chinese soapster is geworden en Deadeye (Sabrina Wu), de excentrieke nicht van Lolo, gaan de meiden op zoektocht naar Audrey’s biologische moeder. De zoektocht gaat echter niet helemaal zoals de meiden hopen, waardoor ze in de meest hilarische situaties terechtkomen.

Première

Joy Ride is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop en gaat op 4 juli in première bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn. En jij kunt daarbij zijn!

We mogen namelijk 10x 2 kaarten voor de première weggeven. Tijdens de première word je feestelijk ontvangen met een lekker drankje en vervolgens zie jij Joy Ride als een van de eersten! Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 27 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Joy Ride

Laatste nieuws