Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Danique Bossers over trouwplannen met Pieter Musters

Aha!

Danique Bossers en Pieter Musters zijn al ruim tien jaar samen, waarvan vier jaar verloofd. Maar hoe staat er eigenlijk voor met hun trouwplannen? Grazia besloot polshoogte te nemen.

Trouwplannen

Op 12 december 2022 vierden Danique en Pieter hun tienjarig jubileum. “Zo bijzonder dat we al zo lang samen zijn. Ik realiseerde me laatst dat ik al één derde van mijn leven samen ben met Piet”, lacht Danique als we met haar bellen.

Inmiddels zijn de twee vier jaar verloofd. Het stel verloofde zich in april 2019 toen Pieter voor Danique op één knie ging op het zonovergoten eiland Mauritius. Maar hoe staat het er nu eigenlijk voor met hun trouwplannen? “Vorig jaar hebben we een gesprek gehad met onze wedding planner. Alleen hadden we toen net een verhuizing en giga verbouwing achter de rug, en was ik nog zwanger van Teddy. We dachten eerst: als we een weddingplanner inhuren, hebben we geen omkijken meer naar het organiseren van de bruiloft, maar dat is natuurlijk niet zo. Je moet namelijk zelf nog een jurk uitzoeken, locaties bezoeken en nog veel meer. Piet en ik willen niet dat onze bruiloft organiseren iets wordt wat we even snel tussendoor doen. We willen er de tijd voor nemen, en er ook echt van kunnen genieten”, verklaart Danique. "Eerst willen we even op adem komen van alle hectiek van afgelopen jaar en dan gaan we echt plannen maken."

Intieme of grote bruiloft?

De twee denken daarom rustig na over hoe ze hun bruiloft willen insteken. “Naar aanleiding van ons gesprek met de weddingplanner zijn er wel een paar dingen waar we nu over nadenken. Willen we bijvoorbeeld een kleine, intieme bruiloft? Of willen we het in het buitenland doen en groots uitpakken in Italië?"

"Ik ben niet iemand die van kleins af aan al wist hoe haar bruiloft eruit komt te zien, dus dit is niet iets waar ik al heel veel over na heb gedacht. Tot de weddingplanner ernaar vroeg”, deelt Danique. “Dus we moeten binnenkort eens een knoop doorhakken over een kleine of grote bruiloft. Maar eigenlijk staan alle opties nog open. Dus als iemand nog leuke input heeft: geef het door”, lacht Danique.

Trouwjurk

Eén van de dingen die Danique wel weet is dat de kans heel groot is dat ze het jawoord geeft in een trouwjurk van Berta Bridal. “Ik vind de jurken van Berta echt waanzinnig”, vertelt Danique enthousiast. “Ik volg Berta al een tijdje op Instagram en alles wat ik zie, vind ik bijzonder. Ik denk dat mijn avond-van-tevoren-feestjurk, mijn trouwjurk én after-party-jurk allemaal bij Berta ga scoren. Ze zijn allemaal zo mooi!”

Beeld: privébeeld Danique Bossers