Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Summer essential: deze opblaasbare tanning pool gaat viral op TikTok

Móeten we hebben!

Heb jij dit jaar geen zonvakantie op de planning staan en is 'tuinesië' waarschijnlijk het verste dat je komt? Dan mag deze opblaasbare tanning pool zeker niet ontbreken in je achtertuin!

Opblaasbare tanning pool

Out with the old in with the new: zeg maar dag tegen je ligstoeltje met handdoek, want met deze tanning pool ga jij pas echt bruin worden deze zomer. De opblaasbare gadget is te vergelijken met een luchtbed, maar dan een stuk groter en je kunt hem zelf vullen met water. Dit maakt dat je het gevoel hebt alsof je op een luchtbedje aan het dobberen bent in eigen tuin. Enne, je kunt er ook nog je koude drankjes in zetten zonder gevaar van omkukelen. Win-win, dus! Een aantal TikTok gebruikers probeerden 'm vast voor je uit.

@amykros flaneren in de tuin #zomer #tanningbed #zinindezomerman #lol #fy ♬ son original - sbmedit
@oliviacrompton I bought a tanning paddling pool for the UK heatwave, this is your sign to get one!!🤣🫶🏼🌞🌊 #fyp #tanningpool #amazontanningpool #amazontanningchair #ukheatwave #amazonmusthaves #amazonsummermusthaves ♬ Little Things x Gypsy Woman by L BEATS - DJ L BEATS

Amazon

De tanning pool is onder andere te koop bij Amazon en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Misschien een tikkeltje aan de prijzige kant voor een summer gadget, maar het is wel de beste manier om deze zomer wat verkoeling te krijgen – and we need that. Daarnaast ga je met deze topper natuurlijk voor die ultieme tan! Ga jij 'm aanschaffen?

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels