Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Het is weer weekend en dus maken we plannen voor onze vrije dagen. Heb jij nog niks op de agenda staan, maar wil je wel wat leuks doen? No worries. Wij tippen een paar leuke to do's. Komen ze:

Bezoek de tentoonstelling Paradise Found

Tentoonstellingen heb je tegenwoordig genoeg, maar de eerste van kunstmagazine See All This genaamd Paradise Found is zeker het bezoeken waard. Hiermee brengt het blad haar zomernummer tot leven met een tentoonstelling én kwekerij. Voor het nummer werd er samengewerkt met landschapsontwerper Piet Oudolf en er zullen ook planten uit zijn eigen collectie in de kwekerij te zien zijn. Ook leuk: bezoekers kunnen bepaalde planten mee naar huis nemen.

Wanneer:

Van 2 juni tot 15 september

Waar:

Galerieruimte Droog

Staalstraat 7b, Amsterdam

Win een luchtballonvaart

MARTINI bestaat 160 jaar en dat wordt groots gevierd met een bijzondere Aperitivo in the Sky-winactie. Via deze actie kun je quality time met vrienden en/of familie winnen in een luchtballon! En uiteraard hoort er bij deze quality time ook een lekker drankje van MARTINI. Kans maken? Tot 31 juli kun je hier meedoen aan de winactie.

Voor op de agenda: elrow

Goed nieuws voor liefhebbers van elrow Town festival! Het festival keert terug voor een vijfde editie op zaterdag 2 september in Natuurpark Geestmerambacht. Wat je kunt verwachten? Uiteraard bestaat de line-up weer uit techno en house en vind je op het terrein maar liefst acht extravagante area's met elk hun eigen thema!

Ook zullen meer dan tweehonderd dansers, acteurs, acrobaten en gymnasten aanwezig zijn om er een onvergetelijke dag van te maken! Bestel hier je tickets.

Lunch bij Florentin

Wiens weekend staat nu niet in het teken van heerlijk uitgebreid lunchen? Zoek je nog een leuke lunchspot? Ga dan zeker langs bij het net geopende Florentin in de Amsterdamse Pijp. Je eet hier de lekkerste traditionele Israëlische mezze en shakshuka.

Wanneer:

Zeven dagen per week geopend, van 09.00 tot 16.00

Waar:

Eerste Sweelinckstraat 20, Amsterdam

Kijktips

Mooi weer of niet, sommige mensen willen het liefst chillen op de bank. Voor hen hebben we ook leuke tips, want er is weer genoeg te streamen. Zo kijk je op Viaplay de docu The Most Remote Restaurant in the World, over inderdaad: het meest afgelegen restaurant ter wereld. Op Netflix stream je nu het vierde seizoen van Never Have I Ever, op Videoland kun je het vijfde seizoen van New Amsterdam kijken en Disney+ verreikte diens aanbod met Avatar: The Way of Water. 

Bron: Marie Claire | Beeld: Netflix (Never Have I Ever)