Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Lindsay Lohan showt babybuik op magazinecover

🤩

Lindsay Lohan And Aliana Lohan At Drew Barrymore Show Taping

Begin dit jaar maakte Lindsay Lohan het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Inmiddels heeft de actrice al een behoorlijke baby bump en dat is goed te zien op de cover van Allure.

Babybuik

Inmiddels begint Lindsay haar babybuik al aardig te groeien. Tijdens een prachtige shoot voor het magazine Allure showt de Mean Girls-actrice haar buik. "Ik kan niet wachten om te zien wat het gevoel is en hoe het is om moeder te zijn", zegt ze in het interview. De actrice ervaart op dit moment veel emoties tegelijkertijd over haar zwangerschap. "Tranen van geluk. Hoewel het nu waarschijnlijk baby-emotie is."

Man

Lindsay en haar man Bader leerden elkaar vlak voor de coronatijd kennen. In 2021 vertelde de actrice dat Bader op één knie was gegaan en ze verloofd waren. Vorig jaar stapten de twee in het huwelijksbootje en nu is er een kleintje op komst. Enne, daar kijkt het stel enorm naar uit. “We verheugen ons op de komst van ons nieuwe gezinslid en we kijken uit naar deze nieuwe levensfase”, zei Lindsay tegen TMZ.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @allure

Showbizz
  • New York - NY - 20221110 - Lindsay Lohan And Aliana Lohan At Drew Barrymore Show Taping Midtown, NY - Lindsay Lohan, Aliana Lohan - Janet Mayer/Startraksphoto.com -