Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian steekt de draak met zichzelf na kook-grapje kind

Hilarisch!

Time100 Gala - NYC

Op Moederdag werd Kim Kardashian door haar kids verrast met een leuke tekening. De mama deelde die in haar Instagram Stories en dat leverde hilarische content op. Uit de tekening bleek namelijk dat Kim nooit kookt en dat grapje heeft Kim nu opnieuw op Instagram uitgelicht.

Lijstje

Tussen de tekeningen die Kim op Moederdag van haar kids kreeg, zat ook een lijstje met feitjes over Kim, die een van haar kids had gemaakt. “Mijn moeder is 22 jaar oud”, begint het lijstje. “Ze vindt het leuk om samen met mij te slapen.”  Vervolgens staat er in het lijstje dat Kim ‘nooit kookt’. “Ze heeft een chef”, valt er te lezen. Aha!

Chef

Het is niet duidelijk of North (9), Saint (7), Chicago (5) of Psalm (4) het lijstje heeft gemaakt, maar we weten wel dat Kim het grapje wel kon waarderen. Deze week stak ze namelijk de draak met zichzelf op haar Instagram door in te gaan op het grapje. Zo plaatst ze een foto van zichzelf in de keuken van The White House en schrijft ze erbij dat ze wel degelijk eens heeft gekookt. "That one time in the White House kitchen when I actually cooked a grilled cheese…way before Chi’s time!", luidt de caption.

Reacties

Vervolgens zien we nog eens het lijstje van haar kids en een lieve tekening. Volgers van Kim vinden het bericht in ieder geval hilarisch. "Cooked” a grilled cheese? 😂", schrijft iemand. En: "They really said pick up whatever piece of food and a large bread knife and pose 😂", reageert weer een andere volger. Hilarisch!

Bron & Beeld: Instagram @kimkardashian, NL Beeld

Showbizz
  • Kim Kardashian attends the 2023 Time100 Gala at The Jazz Lincoln Center in New York City, NY, USA on April 26, 2023. Photo by Charles Guerin/ABACAPRESS.COM