Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Too bad! Love Islands Fé en Lennert zijn uit elkaar

'Dit hadden we van tevoren nooit kunnen voorzien'

Verdrietig nieuws uit realityland, want Love Island-finalisten en Lennert zijn uit elkaar. Dat hebben de twee vanmiddag in hun Instagram Stories bekendgemaakt.

Love Island

De romance tussen Fé en Lennert ging als een sneltreinvaart in Love Island, waar de twee elkaar binnen no-time supergoed leerden kennen. En hoewel je zou kunnen zeggen dat 24/7 op elkaars lip zitten nu niet écht het recept is voor een goede relatie, leken Fé en Lennert dat helemáál niet erg te vinden. De liefde tussen de love birds groeide alleen maar tijdens het programma, en hoewel niet alle kijkers fan waren van het stel, bleek hun relatie zelfs nadat ze de winst misliepen sterker dan ooit. Zoals Fé zelf zei: “Ik ben toch met de hoofdprijs naar huis gegaan.”

Helaas is er nu toch een einde aan het sprookje gekomen en hebben de twee besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

Uit elkaar

"Lieve allemaal, met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", begint Fé het bericht in haar Stories. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van tevoren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van en hoop op alle begrip en rust", aldus Fé.

Emotioneel

Ook Lennert plaatst een emotioneel bericht in zijn Instagram Stories. "Hi all. Het doet me pijn om dit te typen, maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar", valt er te lezen. "Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Vind het zelf zeer moeilijk te verwoorden", legt Lennert uit. "Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan dingen nou eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan." Aahw...

Bron & Beeld: Instagram, Love Island