Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lena reageert op zwangerschapsgeruchten na Instagram-foto

'Ik stond er niet bij stil dat mijn hand zo gek zat'

Nederlandse premiere Creed 3

Door haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle leerde Lena Semenova haar huidige lover kennen. Dat de twee happily in love zijn blijkt wel uit de lieve kiekjes die Lena af en toe deelt op haar Instagram. Onlangs borrelden er door een romantisch kiekje van Lena en Leandro bij volgers de vraag op of Lena in verwachting is.

Reactie

Te gast bij het programma Realitea van Fawrynotsawry reageert Lena op deze veelbesproken vraag. "Ik moet zeggen: ik ben helaas niet zwanger", zegt Lena. De realityster plaatste vorige week een foto op Instagram, waarna ze overspoeld werd met felicitaties. Niet nodig dus, bevestigt Lena.

"We zijn pas een halfjaar samen, dus we geven het nog even de tijd. Alleen ik heb een foto gepost – dat was meer een grap naar mijn vrienden toe – en ik heb daarna nog een post gedaan, alleen ik stond er niet bij stil dat mijn hand zo gek zat. Iedereen dacht dat het een soort coming out was voor mijn zwangerschap, maar dat is niet zo. (…) Dus nee, geen kinderen helaas."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LENA (@lena.nhds)

Kinderwens

Overigens staan Lena en Leandro er in de toekomst wel voor open om kinderen te krijgen. "We hebben een beestje en een huisje komt nog. We hebben geen haast, maar we hebben het er wel over. Ik heb het heel vaak over kinderen, maar hij wil dat nog niet", vervolgt Lena. "We hebben het hartstikke leuk. Het is nog heel pril, maar ik voel me helemaal op mijn gemak bij hem." Aahw!

Bron: RTL Boulevard, Realitea | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230228 - Nederlandse premiere Creed 3 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Lena Semenova en vriend Leandro Tavio Y Cabrera